IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 февруари

20 февруари 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Интуицията ви ще е доста по-силна от обикновено, но може би точно заради това ще сте и доста по-раздразнителни. Насочете усилията си към занимания с повишена сложност. Ефектът ще е 2 в 1 – ще напреднете видимо, а и няма да ви е скучно.

Телец

Колкото и старателно да сте направили графика и да сте разпределили времето си, няма да можете да се придържате към набелязаното. Непрекъснато ще изникват някакви непредвидени, но „особено спешни“ задачи, които ще ви отклоняват от първоначалните намерения. Действайте активно, старанието ви ще получи висока оценка.

Близнаци

Внезапна промяна на обстоятелствата ще ви принуди да промените условията по някой от договорите си или дори да го прекратите. Запазете спокойствие и не съжалявайте. Няма да претърпите материални или друг вид загуби, ако се придържате към правилата.

Рак

Не отказвайте на покана за професионална дискусия, засягаща новостите във вашата област. Не само ще получите актуална информация по темите, които ви интересуват, но и ще създадете полезни връзки.

Лъв

Ако при изпълнение на текущите задачи непрекъснато „удряте на камък“, търсете нестандартни решения. Колкото и сложни да ви се струват, ще успеете да ги приложите, а и ще напреднете видимо.

Дева

Изненадващо предложение за сътрудничество или съвместна работа ще ви удиви, но и окуражи. Запознайте се с детайлите, преди да отговорите. Деловите контакти, създадени днес няма да са от най-обещаващите.

Везни

Спазвайте правилата за безопасност при работа, ако се налага да ползвате електроуреди, остри, режещи предмети и такива с въртящи се части. Съществуват предпоставки за инцидент, съпроводен с травма.

Скорпион

Ще е трудно да уредите въпроси, изискващи намесата на държавната администрация. Подгответе само необходимите документи, за да ги представите в друг ден. Не нарушавайте забраните по време на шофиране.

Стрелец

Ще се появи нов човек сред деловите ви партньори и ще ви впечатли със замислите си. Разширете контактите, но не променяйте характера им. Смесването на личните предпочитания с професионалните задължения може да създаде неприятности.

Козирог

Не е изключено да се окажете в леко неблагоприятната позиция на свързващо звено между две противоречащи си групи. Опитайте да изгладите противоречията с логични аргументи, а ако установите, че няма да се получи, просто прекратете участието си.

Водолей

Ще успеете да решите сложен финансов въпрос, който е причинил неприятности от личен характер или спорове с деловите ви партньори. След като отстраните причината за сблъсъците, помислете дали е редно да се извините и го направете своевременно.

Риби

Творческият ви потенциал и вдъхновението ще са достатъчно силни, за да ви стимулират към самостоятелни изяви. Проявете инициатива. Ще получите повече подкрепа и съдействие, отколкото сте предполагали.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

pipinana1 ( преди 5 месеца )