IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 февруари

22 февруари 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се намесвайте в чужди решения на работното място, особено пък ако не са искали мнението ви. Желаейки да помогнете може да влезете в ролята на „без вина – виновен“. Не делегирайте прекалено много доверие на новите си познати.

Телец

Изразходвайте финансите си пестеливо. Не купувайте нищо излишно, подтикнати от моментен импулс. Когато установите, че сте си похарчили парите напразно, ще е късно.

Близнаци

Започнете деня с дейностите, които ви харесват, а не със задължителните. Фактът, че влагате творчество ще ви тонизира и с останалата работа ще се справите „като на шега“.

Рак

Изведнъж ще ви атакуват с непредвидени задачи. Запазете спокойствие, преценете обема и спешността им и променете графика, ако се налага. От съществено значение е да сте максимално обективни.

Лъв

Околните непрекъснато ще търсят мнението и съдействието ви. Не ги игнорирайте, даже ако за това бихте изостанали със собствените си задължения. Направеното добро ще ви се върне многократно.

Дева

Добре похарчените пари ще са онези, които използвате за подобряване на здравето и външния си вид. Въздържайте се от каквито и да било други покупки, освен обичайно необходимите.

Везни

Подхождайте отговорно към задълженията си от всякакъв характер. Ако забравите или пропуснете нещо, ще навредите на доброто си име и много трудно ще възстановите загубеното доверие.

Скорпион

Предстоят срещи със стари приятели и запознанства с нови хора. Пред първите можете да покажете смело емоциите си, докато спрямо новите познати е желателно да сте максимално сдържани.

Стрелец

Необходимостта да направите непредвидени разходи може да ви разтревожи. Ако са прекомерно големи, помислете за подходящи резерви, но избягвайте услугите на фирми за бързи кредити.

Козирог

Експериментирайте смело. Или запишете, или се заемете с осъществяването на оригиналните си хрумвания незабавно. Със сигурност ще отнеме известно време, но ще си заслужава.

Водолей

Ситуациите, в които попадате ще са по-сложни, отколкото сте предполагали. Следвайте правилата и разчитайте на опита си. На моменти може да се наложи да работите на принципа на „пробата и грешката“, но ще стигнете до правилния вариант.

Риби

Според една древна мъдрост „човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му“. С малко повече настоятелност и последователност ще успеете да осъществите поне една своя мечта. Може да не е от най-големите, но мисълта, че сте се справили ще е вдъхновяваща.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари