IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Четири зодии, които обичат само... себе си

10 март 2024 10 21

Винаги поставят себе си на първо място

Снимка: IstockPhoto

Въпреки различното възпитание, възраст, социален статус и мироглед, някои хора се смятат за по-добри от други. Винаги поставят себе си на първо място. И може да бъде трудно да изграждате отношения с тях по какъвто и да е начин.

Кои зодиакални знаци са най-фокусирани върху собственото си благополучие?

Лъв

Поведението на царя на животните понякога се наблюдава и в човешка форма. Лъвът е една от най-нарцистичните и дори егоистични зодии. Такива хора са ярки, целенасочени личности. Общуването (и особено работата) с Лъвовете обаче са много трудни. Представителите на знака обичат да налагат мнението си и го смятат за единствено вярно. Трудно е да се спори с тях, може да изглежда, че не възприемат съществуването на други гледни точки.

Лъвовете обичат не само да заемат самопровъзгласена лидерска позиция, но и да получават комплименти и внимание от другите. Лесно е да ги обидите, ако например не ги поздравите за професионалния им празник. За някои това може да не изглежда толкова важно, но не и за Лъва. Сред огнения знак има хора, които обичат известна театралност на страданието. И всичко това, защото те много обичат себе си и искат да почувстват своята значимост от другите.

Овен

Родените под това съзвездие са обединени от емоционалност и властолюбие. Овенът не е много загрижен за чувствата и проблемите на другите. Той иска да заема най-добрите места, защото много цени себе си. От една страна, този подход им помага да изградят успешна кариера, да отворят бизнес и да постигнат високи нива в живота. Овните искат да живеят в изобилие и знаят как да го направят. Техният нарцисизъм не е толкова травматичен за другите, колкото този на Лъва. Понякога може да изглеждат безчувствени или незаинтересувани.

Овните не могат да бъдат наречени големи фенове на предизвикването на скандал изневиделица. Те ще изслушат мнението на другия и може да започнат малка дискусия. Но те пак ще го направят по свой начин. В същото време те няма да наранят сериозно събеседника, тъй като няма да оказват натиск върху него.

Козирог

Козирогът е нарцистична и понякога капризна зодия. Такива хора може дори да крият самолюбие в опит да изглеждат скромни. Техният егоцентризъм се проявява ясно по време на малък конфликт или когато трябва да направят нещо за друг човек. В такъв момент Козирогът може дори да се държи нетактично, защото просто не иска да се грижи за някой друг.

Представителите на знака обичат комплиментите и дори могат да си ги просят. В диалога Козирогът често говори за себе си, но не обръща особено внимание на проблемите на своя събеседник. Това поведение отчасти се дължи на факта, че много от тях са интроверти и хора, които трудно се сближават с другите. Козирозите са свикнали да разчитат предимно на себе си и да разчитат само на собствените си сили.

Телец

Хората от това съзвездие не вярват, че в света все още е останала милост. Според Телеца всичко наоколо идва от личен интерес и комерсиалност. Решават, че е по-добре да се съсредоточат върху себе си и да се погрижат за личния си комфорт. Телецът няма да отмъщава или да манипулира хората. За тях това е безсмислена загуба на време, което е по-добре да изразходват полезно за себе си.

Много е лесно да се общува с представители на зодия Телец, тъй като те не очакват комплименти и наслада от действията си. Те отлично разбират, че всеки човек е влюбен в себе си. Отношенията с Телец ще бъдат по-скоро професионални, отколкото приятелски. В същото време те ще се отнасят спокойно към всяко решение на друг човек, тъй като зад него винаги има определена полза.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари