IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 март

11 март 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Избягвайте контактите с хора, които ви изнервят и зареждат с мрачни мисли. След разговор с тях ще се почувствате толкова изтощени, че няма да можете да направите нищо смислено.

Телец

Стартирайки нов проект, разпределете етапите на работа равномерно. Не импровизирайте, в други случаи ефектът може да е впечатляващ, но този път – няма да е.

Близнаци

Не е желателно да участвате в разгорещени спорове, колкото и да сте сигурни в твърденията си. Няма да промените ничие мнение, а ще сте загубили ценно време за работа, което трудно ще наваксате.

Рак

Заниманията ще се окажат сложни и ще ви е нужно съдействие. Помислете внимателно дали наистина има на кого да се доверите и ако отговорът е отрицателен, променете програмата, макар и за кратко.

Лъв

В началото на деня ще се наложи да се посветите на уреждането на някои лични въпроси. За щастие, професионалните няма да пострадат, защото ще можете да подреждате програмата си според обстоятелствата.

Дева

Много е вероятно да получите интересно предложение за нова работа. Запознайте се внимателно с условията и проверете дали не бихте могли за известно време да съвместявате задачите си. Така ще сте много по-сигурни в последващия избор.

Везни

Не си набелязвайте твърде грандиозни задачи. През първата половина от деня с каквото и да се заемете, ще се чувствате така сякаш „ви се измъква от ръцете“. Запазете спокойствие, следобедът ще е по-различен.

Скорпион

Поведението на околните може да ви накара да мислите, че единствената им цел е да ви пилят нервичките. Дистанцирайте се и направете нещо, което ви харесва. Например да си купите някаква дреболийка или вкуснотийка.

Стрелец

Съсредоточете се изцяло върху професионалните задачи. Ще откриете сериозна грешка, несъответствие, изобщо някаква пречка, която се налага да отстраните. Направете го разумно и безшумно.

Козирог

Човек от миналото ненадейно отново ще се появи в живота ви. Първоначално ще ви развълнува, но водени от прословутия си прагматизъм, много скоро ще установите, че причината за повишения интерес към вас е по-скоро меркантилна, отколкото емоционална.

Водолей

Усетите ли, че ви изпълват мрачни мисли, заемете се с нещо сложно. Колкото повече работа имате, толкова по-доволни от себе си ще се чувствате.

Риби

Навлизането на Венера във вашия знак ще се отрази на инициативността ви. Без сериозни задръжки ще споделите мисли, които доскоро сте пазили само за себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари