IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата колекция на Reebok в CCC - не просто обувки, а икони сред маратонките

20 март 2024 08 40

Вижте култовите модели за новия сезон

Новата колекция на Reebok в CCC - не просто обувки, а икони сред маратонките

Полската верига за обувки и чанти CCC, като един от най-големите дистрибутори на марката Reebok в Европа, предлага изключително разнообразна селекция от продукти на емблематичната марка. Reebok определено са едни от най-модерните и желани обувки в света. Трендсетърите ги оприличават като иконични сред маратонките.

В колекцията, налична онлайн и в магазините на ССС, всеки ще намери своята любима модна находка, защото се предлагат както класически модели, така и нови, които следват последните тенденции в света на модата. Основно предимство е и атрактивната цена на спортните обувки, започваща от 74,99 лв. Модерният градски стил можете да допълните и с удобни чанти за кръста, раници и куфари.

маратонки

Reebok селекцията от ССС предлага не просто спортни обувки, а модерни продукти, с които да създадете оригинална ежедневна визия. Моделът Reebok COURT първоначално е използван от повечето известни спортисти, но с течение на времето ролята му еволюира и Reebok COURT вече не е само за тренировки, а става част от стила на най-модерно облечените. Тези тънки, бели равни маратонки с оригинални шевове, които им придават винтидж шик, са едни от най-популярните модели на бранда.

За спортуващите и хората с динамичен начин на живот са подходящи моделите JOGGER и RIDER. С изчистени форми и открояващо се лого, тези изключително комфортни маратонки се вписват идеално в каноните на актуалните тенденции. Малко по-масивните BASKET, които първоначално са били предназначени само за баскетболното игрище, получават адмирациите на всички фенове и ревностни последователи на модата.

Уникалният Reebok стил може да откриете и в удобните раници, чантите за кръста и спортните чанти на марката. Доминиращото черно и бяло в колекцията обувки е смесено с ярки, видими акценти в селекцията на раници. Колоритните спортни чанти освен в синьо и топло кафяво, се предлагат и в сребристо и в нежно прасковено оранжево, цветът на 2024 г.

маратонки

Не пропускайте да разгледате и набора Reebok куфари. В зависимост от това какви пътешествия планирате, ще намерите по-малки и по-големи размери. Всички клиенти на ССС ще могат да се възползват и от специална отстъпка -20% на избран продукт от категория чанти, раници и куфари при закупуване на обувки.

Колекцията на Reebok е налична в магазините на CCC, в приложението и на ccc.eu.

За CCC:

CCC е най-голямата компания за търговия на дребно за обувки в Централна Европа и най-големият производител на обувки в Европа. Групата има над 992 магазина, в над 28 страни, приблизително 90 платформи за електронна търговия, както и собствена фабрика за кожени обувки в Полша. CCC продава над 52 милиона чифта обувки годишно. В България групата оперира от 2015 г. чрез подразделението си „CCC България“ и притежава 20 магазина в 13 града и онлайн магазин www.ccc.eu.

В ССС на фокус е предлагането на последни модни трендове на страхотни цени. Там клиентите могат да намерят широк набор от обувки за цялото семейство, модерни чанти, практични раници и стилни аксесоари.

Добре познати марки като Lasocki, Gino Rossi, Badura, Jenny Fairy, DeeZee, Nine West New York, Mexx и Beverly Hills Polo Club са налични в магазини ССС, както и онлайн на ccc.eu. За спортните натури ССС са подсигурили брандовете adidas, Reebok, Puma, Champion, Vans, Kappa и Sprandi, а най-малките ще останат очаровани от предлагането на Disney обувки и аксесоари. Всичко това само на едно място – в ССС.

 

·     www: www.ccc.eu

·     Facebook: https://www.facebook.com/CCCBulgaria

·     Instagram: https://www.instagram.com/cccshoesbags/

·     LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cccsa/

·     TikTok: https://www.tiktok.com/@cccshoesbags

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари