IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 март

18 март 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката ви е стабилна и силите ще ви стигнат за всичко. За съжаление, въображението няма да е най-силната ви страна, но пък с техническите и битови занимания ще се справите безпроблемно.

Телец

Подхождайте към собствеността си с грижата на добър стопанин. Пазете вещите, документите си и най-вече парите. Не купувайте нищо от случайни търговци и по възможност не подписвайте никакви споразумения.

Близнаци

Интуицията ви е силна. Ще се наложи да се справите с поредица неясни ситуации. Следвайте усещанията си, но в съответствие с установените правила.

Рак

Контактите ще са интензивни и ще се запознаете с нови хора. Някой от тях ще се окаже изключително полезен за изпълнението на замислите ви. Проявете инициатива и задавайте въпросите си директно.

Лъв

Настроението ви ще е нестабилно. Поведението на някого от близките може да ви огорчи и разочарова. Не приемайте случващото се прекалено лично, някои проблеми се оказват неизбежни.

Дева

Ще разполагате с прекрасната възможност да демонстрирате талантите и уменията си. Ще спечелите привърженици, но не бързайте да им се доверявате. Първоначалната им реакция може да се промени.

Везни

Част от действията или резултатите ви може да предизвикат недоволство и критика. Запазете спокойствие, анализирайте грешките и по възможност не реагирайте на провокации.

Скорпион

Каквито и да са задачите ви, ще се справите. При необходимост – експериментирайте. Ако прецените правилно последствията, не би трябвало да имате проблеми.

Стрелец

Някои постъпки на околните доста ще ви ядосат, особено ако проявят небрежност към общата работа. Не бързайте да ги критикувате, но и не се заемайте с корекции на чужди грешки. Посочете им ги и им дайте възможност да се справят самостоятелно.

Козирог

Задачите ви ще са прекалено много. Вероятно ще се наложи да се заемете с някакъв допълнителен проект. Преди да се съгласите, дайте си сметка за собственото си физическо и психическо състояние.

Водолей

Тонусът и творческият ви потенциал са силни. Ще е трудно да осъществите всичките си оригинални замисли едновременно. Подредете ги по сложност и започнете с най-лесните, за да си оставите възможност за корекции, ако се наложи.

Риби

Не позволявайте на никого да ви използва за собствените си цели. Не е желателно да се заемате с ролята на миротворци в чужди спорове. Резултатът може да се окаже плачевен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари