IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 април

1 април 2024 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще осъществите намеренията си само с чужда помощ. Колкото по-рано изберете подходящи събеседници (от които очаквате и съдействие) и обсъдите ситуацията, в която се намирате, толкова по-бързо ще постигнете набелязаните цели.

Телец

Ще разполагате с възможност за получаване на допълнителни финансови постъпления. Преди да се ентусиазирате и да се захванете за работа, уговорете подробно всички условия и се запознайте с документите по изпълнението.

Близнаци

Безспорно едни от най-силните ви качества са съобразителност и общителност. Където и да се намирате ще привлечете вниманието, ще създадете нови познати и ще можете да получите нещо ново, полезно, улесняващо живота ви.

Рак

Емоционалното ви състояние ще е приповдигнато, но нестабилно. От съществено значение ще е характерът на събеседниците, с които общувате, а подборът ще е изцяло ваш. По възможност игнорирайте изцяло контактите с мрачни и мрънкащи личности.

Лъв

Убедителни сте, привлекателни и е полезно да помислите за уговорки, които към момента са ви били отказани. Днес бихте могли да постигнете така желания положителен отговор.

Дева

Прекрасната ви лична организация и системен подход са сигурна гаранция за успех. Взимайте решенията си самостоятелно и без да се съобразявате с преценката на околните, която може и да не е окуражаваща. Ако сте сигурни в себе си, не се колебайте.

Везни

Без да се усетите може да ви въвлекат в чужда разправия. Чувството за справедливост ще ви подскаже правилната тактика, лесно ще установите коя е „правилната“ страна, но не бързайте да изразявате мнението си. Направете го, само ако изрично ви помолят.

Скорпион

Знаейки силните си страни сте готови да минете през препятствията със спринт. Действайте по предпочитания от вас начин, но така че да не привличате вниманието. Прекаленото престараване може да предизвика недоволство, преминаващо в интрига.

Стрелец

Не отхвърляйте възможността да предприемете кратко непланирано пътуване. Може да не се превърне в поредното приключение, но пък ще е освежаващо начало на седмицата.

Козирог

Работоспособността и издръжливостта ви са еднакво силни. Ще ги съхраните задълго, а и ще приложите всичките си умения, ако редувате обичайните занимания с такива, които изискват творчески подход. Ще успеете да приложите наскоро получени знания.

Водолей

Ще успеете да решите стар проблем с нов подход. За пореден път ще докажете полезността на нестандартния си начин на мислене.

Риби

Контактите ви ще са предимно с непознати събеседници. Интуицията ще ви подскаже на кого можете да се доверите и с кого е нездравословно да скъсявате дистанцията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари