IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 април

3 април 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Мечтите ви ще са толкова ярки, че може да се запитате дали вече не са се сбъднали. Ако не се усъмните във възможностите си, със сигурност бихте могли да ги визуализирате. За да изминете пътя, трябва да направите първата крачка.

Телец

Желанието ви да експериментирате, да направите нещо ново ще е почти неудържимо. Изберете занимание с минимален риск, като например да посетите непозната местност, историческа забележителност, да закупите и прочетете нова книга или просто да опитате ястие, което до момента не сте пробвали.

Близнаци

Ще е почти невъзможно да останете сами със себе си, независимо че може и да ви се иска. Не съжалявайте. Контактите може да са леко изтощителни, но ще се окажат и полезни. Ще научите интересна информация или пък ще се запознаете с нови хора, готови да ви помогнат при необходимост.

Рак

Колкото и да са сложни замислите ви, ще ги постигнете. За да си осигурите сътрудничество, бъдете готови на отстъпки. Не натрапвайте непрекъснато гледната си точка. Изслушайте и чуждото мнение, в което също бихте могли да намерите рационално зрънце.

Лъв

Сензитивността ви ще е висока, а интуицията – силна. На подсъзнателно ниво ще установите от кои хора е за предпочитане да се дистанцирате и как да се предпазите от грешки.

Дева

Не е препоръчително да сте прекалено категорични и прекалено взискателни. Ще сте много по-ефективни, ако не разделяте фактите на черно и бяло, а се опитате да различите и най-вече да използвате нюансите.

Везни

Настроението ви ще е приповдигнато и слънчево. Където и да се появите, ще привличате вниманието и ще радвате околните с присъствието си. Единственият недостатък на подобна ситуация е, че никак няма да ви се занимава с битови въпроси, което означава, че може да си навлечете недоволството на близките си.

Скорпион

Едно или няколко събития ще ви върнат в миналото. Може да намерите някакъв стар предмет, снимка, вещ със сантиментална стойност или просто да се срещнете с приятел, когото не сте виждали от много време. И в единия, и в другия случай ще ви изпълнят мили чувства.

Стрелец

Убедителни сте, сладкодумни и бихте могли да получите подкрепа за осъществяване дори на най-странните ви на пръв поглед хрумвания. Споделете ги с колегите, шефа, партньори, с които работите успешно и наблюдавайте реакциите им. Ще ви изненадат.

Козирог

Малък допълнителен приход или мил подарък може да ви ентусиазира и подтикне към прояви на разточителност. Приятно е да разнообразите деня си с нещо ново, естествено, стига да не прекалите с разходите и още в първата половина на месеца да прибегнете до „нездравословни“ заеми.

Водолей

Всичко ще ви се получава някак като на шега. Всъщност не че няма да има препятствия, но с присъщото си чувство за хумор и нестандартно мислене или ще се сетите как да ги избегнете, или пък – как да се улесните, справяйки се с тях, без да се лишите от доброто си настроение.

Риби

Обстановката ще е неясна, което може да ви изпълни с противоречиви емоции. Избягвайте сложните занимания и отговорните решения, ако не искате да сътворите куп грешки, предизвикани от импулсивните ви пориви. Рутинните занимания може и да са скучни, но пък възможността да объркате нещо е минимална.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари