IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате

13 май 2024 17 30

Астрологична прогноза от 13 до 19 май

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода от 13 до 19 май 2024 година. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Намалете темпото, дефинирайте целите, структурирайте тактиката. Периодът е подходящ за набелязване и извършване на конкретни действия. Ако не сте доволни от сегашната си работа, потърсете нова. Не е изключено да получите допълнителни приходи, но не от основната си заетост, а от хобито. При необходимост от попълване на финансови документи, бъдете изключително старателни. Няма да е фатално, ако допуснете грешка, но ще е досадно.

Телец

Съществените астрологични събития ще се случат основно във вашия знак и влиянието им ще е забележително. На 15-ти Меркурий навлиза в знака ви. Деловите преговори ще протичат безпроблемно. На 18-ти Слънцето ще е в съединение с Юпитер, а Венера с Уран. Ако сте набелязали някакви промени в професионален план, ще успеете да ги осъществите. Не прекалявайте с разходите, защото няма да получите допълнителни приходи, дори да са ви обещани. Събитията ще са динамични, анализирайте ги.

Близнаци

Грижите ще са свързани предимно с уреждане на битови въпроси, ремонти, благоустройството на дома. От друга страна професионалните задачи също няма да се малко и ще е трудно да разпределите равномерно времето си между личните и социалните ангажименти. Преценявайте обективно силите си и търсете съдействие при необходимост. По-добре е да получите помощ, за която в някакъв момент да се реванширате, отколкото да не си свършите работата в уговорения срок и да навредите на позициите си. Срещайте се по-често с приятелите. В тяхната компания ще възстановите силите си бързо.

Рак

Стар спор с роднини отново ще придобие актуалност и може да протече още по-ожесточено. Отношенията ще се усложнят и не е сигурно, че в крайна сметка ще се стигне до окончателно решение. Независимо от това не допускайте намесата на трети лица в разправиите ви, ще стане още по-зле. Ще получите допълнителни, а в най-лошия случай ще задържите на стабилно ниво приходите си, ако сте готови да се откажете за известно време от развлеченията, да изпълнявате задълженията си старателно, последователно и залагайки на познати методи на работа.

Лъв

Без съществени усилия ще успеете да осъществите почти всичките си замисли. С част от тях ще се справите следвайки предварително набелязаната програма, с друга част ще се получи случайно, благодарение на удобно стечение на обстоятелствата. Поредица дребни, странни на пръв поглед събития ще се окажат съществени. Успеете ли да ги анализирате и прецените правилно, те ще ви подскажат как да се предпазите от някакви неприятности или пък как да се възползвате от конкретна случка. Ако замисляте радикална промяна на местоживеенето си като покупка на жилище, строеж, преместване, то ще можете да направите първите стъпки по осъществяването.

Дева

Пестете си силите, защото енергетиката ви не е особено стабилна. Настроението ви също ще е доста променливо и податливо на външни влияния. Ще се случат непредвидени промени, засягащи личния, професионалния, семейния ви живот, но не бързайте да ги оценявате. Придържайте се към максимата, че всичко е добре, когато завършва добре и ще се убедите от първо лице, че твърдението е основателно. Действайте до колкото е възможно самостоятелно. Онези, на които мислите, че можете да разчитате, най-вероятно ще ви подведат. Допълнителни приходи е възможно да получите от сделки със задгранични партньори.

Везни

Странен, почти загадъчен период предстои. Основен източник на удовлетворение ще са отношенията с приятелите. Дарбата ви да изслушвате, да проявявате разбиране, а при необходимост и да отстъпвате, макар и временно, ще се окаже гаранция за личния ви напредък. Възползвайте се от наличните възможности за повишаване на квалификацията си и получаване на допълнителни знания. Скоро ще се възползвате от тях, осигурявайки си професионален напредък. Обмисляйте внимателно всяко свое решение, особено ако е свързано с нова, допълнителна работа или включване в колективен бизнес.

Скорпион

По отношение на финансите периодът няма да е особено благоприятен. Може да се наложи скорострелно да погасите стари заеми или да направите допълнителни разходи, справяйки се със семейни проблеми, битови аварии, подобряване на здравето. Обстановката на работното място на моменти ще е напрегната поради прекалените амбиции на някои от колегите ви. Не е изключено да ви хрумне, че трябва да смените работата си. Вероятно ще се получи, но не така скоро, колкото ви се иска, което означава, че е за предпочитане да не бързате. Постарайте се да действате самостоятелно и предимно върху задачи, зависещи от личните ви умения.

Стрелец

Уреждането на лични въпроси и справянето с професионални задачи ще се редуват. Предстоят интересни срещи, които ще се отразят на бъдещите ви решения и бъдещите планове. Замисли, за които не сте се чувствали готови, ще се окажат изпълними, благодарение на запознанството ви с нови партньори. Много е възможно да стартирате първите дейности по придобиване на имот за вас или за децата ви. Обективни обстоятелства ще ви принудят или подтикнат да възобновите отдавна прекъснати връзки с далечни роднини, живеещи в друг град и даже в друга държава.

Козирог

Събитията ще са динамични, а промените – положителни. Прагматичният подход ще ви помогне да преодолеете някои противоречия с хората от обичайното ви обкръжение, най-вероятно със съседи или не много близки познати. Старайте се да постигнете баланс между вътрешното и външното и да не прекалявате с нищо. Не е добра идея да се захващате с няколко дейности едновременно, да общувате с няколко компании или да работите в повече от един екип. Разгръщайки силите си в различни посоки може да повишите творческия потенциал, но пък ще се изтощите физически.

Водолей

Периодът е подходящ за различни видове дейности. Бихте могли да разширите бизнеса, да потърсите нова или допълнителна работа, да създадете полезни запознанства. Изобщо, действайте толкова активно, колкото ви позволяват силите и имате желание. Условията ще са подходящи за завършване на част от започнатите проекти, като даже бихте могли да съкратите сроковете на работа. Така ще стабилизирате позициите си и може дори да разширите сферата на действие. При необходимост от помощ, ще се намесят познати или партньори, с възможности, по-стабилни от вашите.

Риби

Ще получите допълнителни приходи от там, от където най-малко очаквате. Стари проекти, които някак са останали неоценени, изведнъж ще се окажат не само актуални, а и печеливши. В края на седмицата не е изключено да получите скъп подарък или някакъв финансов бонус, което изключително ще ви зарадва. В случай, че имате намерение да правите дългосрочни инвестиции, особено в недвижимост, то информирайте се подробно. Със сигурност ще попаднете на нещо подходящо. Успехите ще ви ентусиазират и, без да се напрягате особено, ще извадите максимума от себе си. Отношенията с околните ще са спокойни.

КоментариКоментари