IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 май

15 май 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Мисълта ви ще е светкавична, бистра и рационална. Един от моментите, в които вместо „първо действам, после мисля“, обръщате девиза си на обратно и подробно преценявате всяка своя стъпка. Ориентирайте усилията си към отстраняване на съществуващи грешки и пропуски.

Телец

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви даде възможност да възобновите отношенията със стар приятел, с когото имате голяма разлика във възрастта. Ще изпитате истинска радост от факта, че отново сте заедно.

Близнаци

Делови партньори или колеги, с които се познавате сравнително от скоро е възможно да ви поканят за съвместна дейност. Включете се само, ако сте сигурни, че проектът не е потенциално рисков.

Рак

Въздържайте се от екстремни занимания. Опасността от аварийност е повишена, а ваша задача е да се погрижите за себе си.

Лъв

Непредвидено събитие ще ви позволи да се заемете с изпълнението на една от оригиналните си идеи, но в тази връзка ще се наложи да промените първоначалния си график. Не се колебайте, ще успеете да наваксате изоставането.

Дева

Задълженията ще се окажат повече, отколкото предполагате, но ще се справите с всичко. Избягвайте контактите с хора, чието единствено забавление е да мрънкат, да водят незначителни разговори и да критикуват околните.

Везни

Началото на деня ще е окуражаващо и всичко ще ви се получава и точно, и бързо. Независимо от това, не се заемайте с нови дейности, ако имате недовършени. Ще се вкарате в неблагоприятната ситуация, в която новото не напредва, а старото ви връща назад.

Скорпион

Не възприемайте чуждите проблеми като лични. Анализирайте онова, което ви споделят. Ще установите, че събеседниците ви отдават прекалено голямо значение на препятствия, които далеч не са толкова сериозни.

Стрелец

Ориентирайте се към сложните занимания още от сутринта. Действайте самостоятелно. Така ще се чувствате много по-спокойни, по-уверени, а най-вече по-свободни в решенията си.

Козирог

По време на професионална дискусия ще можете да поговорите за бъдещите си проекти с надеждни партньори. Ще ви подскажат и някои ефективни решения, улесняващи работата ви. Не е изключено да ви предложат и съдействие при необходимост.

Водолей

Действията и поведението ви ще са диаметрално противоположни спрямо околните. Докато те реагират хаотично и неорганизирано вие ще успеете да си създадете непоклатима лична организация и за броени часове да направите онова, за което на другите ще им трябват дни.

Риби

Лесно ще намерите общ език с всичките си събеседници, независимо от разликата в интересите ви. Общителни сте и ще успеете да спечелите доверието и подкрепата им. Без да сте си го поставяли за цел, ще се окажете в изключително изгодна позиция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари