IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 май

16 май 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Активни сте, решителни и може би точно заради това – успешни. Ще се справите с предизвикателства, които допреди месец, че и седмица са ви изглеждали неизпълними. Ще ви е съвсем ясно какво трябва да направите и как, само се въздържайте от спонтанното желание да поучавате околните. Точно тази дейност няма да ви се получи.

Телец

Ще се справите със задълженията си, независимо от количеството и сложността им. Ще можете да демонстрирате най-силните си страни, но имайте предвид, че привличайки вниманието, е много вероятно да предизвикате и доза завист с успехите си. Не реагирайте на злобни подмятания.

Близнаци

Грижите, а и радостите ви, ще са свързани предимно с дома и семейството. Не е изключено да направите изгодна покупка или да създадете някакво приятно импровизирано развлечение на близките. Насладете се на времето заедно с тях, на малките радости и не се сравнявайте с околните, ако искате да запазите индивидуалността си.

Рак

Водовъртежът на събитията ще ви завихри още от сутринта. Ще е трудно да останете безучастни към случващото се, но ако мислите бързо и реагирате гъвкаво, ще успеете да се справите с няколко задачи едновременно, да създадете нови полезни контакти, а и да се порадвате на интересна изненада.

Лъв

Успехите ще са свързани приоритетно с финансите ви. Или ще успеете да довършите сделка, с която се занимавате от доста време, или ще получите интригуваща оферта, свързана с допълнителни приходи. И в двата случая положителният ефект ще рефлектира върху банковата ви сметка.

Дева

Ще реализирате замислите си, само ако сте готови да поемете отговорност върху крайните резултати. Действайки активно ще принудите околните да се съобразяват с решенията и да се съгласят с лидерските ви предложения.

Везни

Интересна изненада ще ви зарадва и окуражи. Просто наблюдавайте внимателно събитията, на които присъствате. Ще забележите важна подробност, която за всички останали ще е буквално невидима.

Скорпион

Преценявайте необходимостта от покупките, които се каните да направите, а и всички останали разходи, максимално икономично. Не се поддавайте на инерцията да купите или придобиете нещо „просто ей така“, защото само минутка след това ще съжалите за изхарчените пари.

Стрелец

Най-после ще получите материалния или морален еквивалент от дейност, в която сте вложили доста време, усилия, а и надежди. Оценката, а вероятно и финансовият приход ще ви окуражат и мотивират към още по-активни и добре подредени действия.

Козирог

Убедителни сте, привлекателни и ще създадете поредица нови запознанства. Ще са както делови, така и от личен характер. Интересното е, че както лесно ще осъществявате новите връзки, така лесно ще успеете да прекратите и някои съществуващи. Направете го така, че да не „горите мостовете“ зад себе си.

Водолей

Необяснимо чувство на ревност може да ви изпълни и то не точно към любимия човек, а по-скоро към стар приятел, към колега, дори към нечие постижение. Избягвайте разговорите, свързани с изясняване на отношения. Ситуацията е временна и изведнъж обзелото ви лошо настроение точно толкова внезапно ще отмине.

Риби

Поведението на някого от околните изведнъж може да разпали състезателния ви дух. Няма нищо лошо в това да покажете на какво сте способни, стига да не стигате до крайности и неоправдани рискове. Приемете ли ситуацията с доза чувство за хумор, не бихте имали никакви проблеми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари