IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 май

17 май 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще сте по-продуктивни, ако се ориентирате към интелектуални и умствени занимания. Издирването и усвояването на нова информация със сигурност няма да ви затрудни.

Телец

Изследователският и експериментаторският ви талант ще са в синхрон и особено силни. Използвайте ги за подготовка на най-сложните и най-продължителни според личната ви преценка проекти.

Близнаци

Ще успеете да се справите с повечето си задачи буквално „в движение“. Експедитивните действия ще ви осигурят допълнително свободно време, което бихте могли да използвате лично за себе си.

Рак

Професионалните дискусии ще са напрегнати, но продуктивни. Излагайте мнението си в максимално разбираем вид. Ще получите одобрение.

Лъв

Контактите ще са интензивни, но с част от събеседниците трудно ще намерите общ език. Не се активирайте излишно. Колкото сте по-умерени и колкото по-малко „показвате характер“, толкова по-голям е шансът ви за успех.

Дева

Ще стигнете до правилното или поне почти правилното решение на сложен проблем, който ви мъчи от доста време. Отдъхвайки си от напрежението, ще се убедите колко полезни са били усилията ви.

Везни

Преценявайте задълбочено изказванията си. Излъчването ви е силно и думите, които изричате ще оставят дълбоко впечатление за дълго време. От вас зависи да не си навредите.

Скорпион

Денят може да започне с неприятни новини. Преди да им повярвате, проверете достоверността на източника. Много е вероятно да се окажат умишлено сътворена заблуда.

Стрелец

Не се ентусиазирайте прекалено от „страхотни“ идеи, които ви споделят, за да ви впечатлят, особено ако за осъществяването им ще се налага да правите някакви разходи. Проверете дали не са плагиатство или интерпретация на вече започнат чужд проект.

Козирог

Изненадваща покана за участие в интересно на пръв поглед публично мероприятие може да ви зарадва, но не бързайте да отговаряте. Преценете дали не е опит да се възползват от знанията и уменията ви за своя сметка.

Водолей

Наблюдавайте внимателно поведението на събеседниците си. Най-вероятно ще установите, че никак не разбират замислите, които се опитвате да им обясните. При подобни обстоятелства е за предпочитане изобщо да не споделяте мнението си.

Риби

Обстоятелствата ще са странни и може да събудят подсъзнателните ви страхове. Въздържайте се от решения, за които не сте сигурни, че бихте могли да промените, ако се окажат несполучливи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари