IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как пълнолунието в Стрелец ще се отрази на всеки зодиакален знак

22 май 2024 17 30

Пълната цветна луна достига своя връх на 23 май – пригответе се да крещите, да плачете и да се смеете

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Напоследък животът е истинско приключение, пълен с вълнуващи преживявания и възможности за учене. Може да се чудите как пълнолунието в Стрелец ще се отрази на всеки зодиакален знак, тъй като тази луна ще привлече вниманието към най-новия етап от вашето пътуване. Като се има предвид, че това пълнолуние настъпва през сезона на Близнаци, ще носи любопитни и интелектуални нюанси. Не се заблуждавайте – може да има важен урок, който да извлечете от този период.

Пълнолунието през май в Стрелец е приветствано като изобилната и красива „Цветна луна“ – пролетна луна, която изгрява, когато цветята са разцъфнали. Фолклорът също предполага, че това може да е идеално време за засяване на семена, особено всичко, което планирате да съберете през следващите сезони.

Ще наблюдаваме пълнолунието в Стрелец на 23 май. Може да се събудите и да се почувствате по-носталгични от обикновено, тъй като тази лунна енергия ще създаде по-сантиментална и емоционална атмосфера. Това обаче е може би и най-добрият начин да започнете деня си – като се свържете отново със сърцето си. Може да разберете, че приключването на един цикъл означава, че нещо ново ви очаква точно зад ъгъла. Преосмислянето на вашето отношение ще ви помогне да видите, че това пълнолуние представлява началото на останалата част от живота ви.

Може да се почувствате смели и уверени с това, което сте произвели по време на този лунен цикъл. Променливата огнена енергия ще ви погълне като горски пожар. Луната също ще отговаря на Юпитер, управляващата планета на Стрелец. Юпитер ще подчертае добрите вибрации, излъчвани от този лунен цикъл. Основното присъствие на Юпитер може също да се отнася до приключване на част от вашето пътуване, така че да можете да преминете към следващата глава.

Както всички пълнолуния, тази луна ще се противопостави на слънцето в Близнаци. Лунно-слънчевата опозиция може да представлява манталитета на „двете страни на една и съща монета“. Това, което споделят тези две светила, е ненаситната жажда за знания. Светилата обаче се различават по начина, по който постигат знания. Докато опозицията се установява, можете да използвате тази енергия, за да зададете последните си въпроси и да получите последната част от информацията, от която се нуждаете, за да осмислите този лунен цикъл.

Освен слънчевата опозиция, пълнолунието в Стрелец също ще обедини сили с ретрограден Плутон във Водолей. Пълнолунието ще има „по-голямо и по-добро“ отношение, което ретрограден Плутон може да трансформира. Ретрограден Плутон може да върне нещо обратно от лунния цикъл, но в нова светлина. Неочаквана информация или прозрение може да дойде, докато размишлявате върху близкото минало.

А ето и как пълнолунието в Стрелец ще се отрази на всеки зодиакален знак

Овен

Вашето пътуване имаше много обрати през последните шест месеца. По време на този скорошен лунен цикъл може да сте излезли извън зоната си на комфорт. Растежът е дошъл от моментите, в които сте решили да продължите напред. Може да е имало пътуване, което да ви е насърчило да живеете пълноценно. Може да сте научили нещо ново от пряк или непряк учител, което е променило вашия мироглед. Помислете колко сте израснали в житейския си път при пълнолуние в Стрелец. Може да намерите повече позитиви от това, което първоначално сте очаквали.

Телец

През последните шест месеца може да е имало няколко отварящи очите ви възможности за разгадаване на вродената ви сила, Телец. Може да ви се е наложило да се освободите от заплитане, което може да е повлияло на личните ви граници. Лунният цикъл може да ви насърчи да се гмурнете надълбоко в душата си. Може да сте работили върху прегръщането на недостатъците си с любов и състрадание, вместо със срам и вина. Всичко, което сте направили, не е било лесно. Но пълнолунието в Стрелец е тук, за да освети как този лунен цикъл е трансформирал вашата вродена сила.

Близнаци

Какво означава „ангажимент“ за вас? В идеалния случай вашият ангажимент към възможностите и хората трябва да ви помогне да израснете като личност. Винаги трябва да има шанс за развитие и разширяване във всичките ви връзки. Професионалните договорености трябва да ви насърчават да бъдете възможно най-успешни. Романтичните връзки трябва да направят живота ви пълен и красив. Тъй като пълнолунието в Стрелец завършва този цикъл, фокусиран върху ангажиментите, трябва да помислите кого или какво искате да запазите в живота си. Може също така да ви напомни, че е напълно нормално да се откажете от партньори или договорености, които сте надраснали.

Рак

Ако някой заслужава да се забавлява сега, това сте вие, Рак. Последните шест месеца може би са поставили ежедневието ви в перспектива. Може би сте забелязали, че начинът ви на живот е доста труден, ако се борите да правите всичко умерено. Създаването на балансиран начин на живот може да не е било лесно, ако е трябвало да промените навиците си или цялостната си рутина. Може да сте опитали да видите какво работи по време на този лунен цикъл. Погледнете към пълнолунието в Стрелец, тъй като Луната ще освети какво трябва да направите, за да създадете здравословен и щастлив живот.

Лъв

Какво запалва сърцето ви, Лъв? Тези изминали шест месеца може да са ви помогнали да излезете от лошия коловоз. Ново хоби или забавление може да е привлякло вниманието ви. Вашият любовен и сексуален живот също може да е станал по-хубав. По време на този лунен цикъл може да се появят нови романтични възможности. Всяка романтична възможност също може да ви е помогнала да станете по-уверени и смели в изразяването на вашите чувствени желания. Помислете за това, което ви е донесло удоволствие и радост, докато този период приключва по време на пълнолунието в Стрелец.

Дева

Как се разшири личният ви живот? Дълбокото желание да направите крачка назад и да се фокусирате отново, даде тона преди шест месеца. Вашият дом, семейство и лични цели в крайна сметка се превърнаха във ваши основни приоритети по време на този лунен цикъл. Може би сте осъзнали, че в живота има нещо повече от професионален или образователен напредък. С разгръщането на този лунен цикъл може да сте прекарали повече време с любимите си хора, оформяйки свещените си пространства и работейки върху личните си амбиции. Надяваме се, че вашият баланс между работа и личен живот е малко по-равномерен благодарение на приоритизирането на нуждите ви до пълнолуние в Стрелец.

Везни

Ако някой трябва да се научи да говори, това сте вие, Везни. За щастие, последните шест месеца предоставиха множество възможности да кажете какво мислите. Този лунен цикъл може да ви е изтласкал от зоната ви на комуникативен комфорт. От друга страна, може да не сте имали избор! Може би сте били поставени в положение, в което е трябвало да говорите или пък сте били смачкани от думите на някой друг. Надяваме се, че сте се научили да укрепвате комуникационните си умения, без да се страхувате от осъждане или загуба на популярност сред другите до пълнолунието в Стрелец.

Скорпион

Удобството е надхвърлило материалните вещи и печалби. С нарастването на пълнолунието в Стрелец може да сте по-малко загрижени за физическото си богатство. Това не означава, че не ви пука или не цените вещите си. Въпреки това може би сте осъзнали, че в живота има нещо повече от това, което можете да придобиете. Скорошният лунен цикъл може да ви е научил да сте по-духовни. Може да сте станали по-малко загрижени за вашите дрънкулки и повече за създаването на красив живот. Това, което ви носи комфорт и сигурност сега, може да е коренно различно от това, което сте ценели преди шест месеца.

Стрелец

Какво харесвате в човека, в който сте се превърнали, Стрелец? През последните шест месеца сте претърпели огромна промяна на идентичността. Вашият стил, отношение, самоприемане и други може би са се трансформирали. При пълнолуние в Стрелец може дори да не се познаете. Но това не е нещо лошо. Вашият стил може да е по-добър, ако сте намерили кройки и цветове, които подхождат на вашата фигура. Лунният цикъл може да ви е научил повече за себе си, така че бихте могли да бъдете по-обичливи и приемащи. Прегърнете човека, в който сте се превърнали, с отворени обятия.

Козирог

Какво излъчва вашият вътрешен свят? Вашият вътрешен свят е от решаващо значение, тъй като може да ви помогне или да ви попречи в други аспекти на живота. Пълнолунието в Стрелец ще привлече вниманието към вашето психическо, емоционално и духовно благополучие. Надяваме се, че сте използвали последните шест месеца, за да подредите всичко във вътрешния си свят. Може да сте опитали нови механизми за справяне с ежедневните стресови фактори. Воденето на дневник, терапията и медитацията също биха могли да помогнат. Тъй като пълнолунието в Стрелец завършва този цикъл, приемете всичко, което ви е помогнало да създадете положителен вътрешен свят.

Водолей

„Общност“ и „приятелство“ може да означават нещо различно за вас, Водолей. Нови и стари приятели може да са се появили отново през последните шест месеца. Може би е имало повече възможности да се свържете с общността си през това време. Възможностите за среща и посещение на събития може да са си проправили път в социалния ви календар. С разрастването на социалния ви живот може да сте забелязали някои разлики в кръговете, в които излизате. Помислете с кого искате да останете свързани и от кого искате да се дистанцирате след този период по време на пълнолуние в Стрелец.

Риби

Не се страхувайте да заемете място във всички области на живота си, Риби. Ако сте научили нещо от този лунен цикъл, то е да се покажете. Последните шест месеца може да са ви насърчили да бъдете по-горди със себе си. Вместо да се криете, е трябвало да прегърнете светлината на прожекторите. Може би сте били признати за нещо в кариерата си. Възможно е лично постижение също да ви изведе в светлината на прожекторите. Тъй като този лунен цикъл завършва по време на пълнолуние в Стрелец, трябва да се чувствате по-уверени в получаването на похвала и внимание за вашия успех.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари