IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 май

23 май 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Необичайно високата емоционалност в съчетание с необмислена прибързаност може да навреди на деловите ви контакти. Ограничете ги, ако усетите, че ви е трудно да овладеете реакциите си.

Телец

Венера в съединение с Юпитер ще стимулира въображението, но и ще избистри мисълта ви. Ще ви хрумнат оригинални решения на казуси, от които сте се отказали, защото са ви били скучни. Напредъкът ще е видим.

Близнаци

Венера преминава във вашия знак. Ще се отрази положително на партньорските ви отношения. Ще намерите общ език със събеседници, които до момента упорито са ви се противопоставяли.

Рак

Удивително полезни ще се окажат проекти, които сте довършили преди повече от половин година. Ще установите смисъла на вложените от вас усилия, от които предстои да се възползвате за един доста дълъг период от време.

Лъв

Без сериозни затруднения ще се справите с пътуванията, ако се налага да предприемете такива и с бизнес уговорките с партньори, намиращи се на далечно разстояние. Ще успеете или да разширите приложението, или да удължите периода на действието им.

Дева

Социалният ви живот ще е активен. При посещение на обществено мероприятие със сравнително голям кръг участници ще създадете полезни нови запознанства и ще научите съществена за работата ви информация.

Везни

Бихте могли да си осигурите финансиране за дългосрочен проект, с който лично сте ангажирани. Колкото по-изгодни ви изглеждат условията, толкова по-подробно трябва да проучвате документите, които предстои да подпишете.

Скорпион

Ще разполагате с прекрасната възможност да популяризирате постиженията си. Направете го така, че да предизвикате интерес, но без да засягате темата за успехите. Ще осигурите възможност на събеседниците си да си изградят самостоятелна оценка.

Стрелец

Пълнолунието във вашия знак ще ви зареди с увереност в собствените сили. Насочете вниманието си към заниманията, от които подсъзнателно се страхувате. Колкото са по-сложни, толкова по-убедителни ще са резултатите ви.

Козирог

Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления. Бихте могли да си позволите някои набелязани вече покупки, но не стигайте до прояви на разточителност, за които бихте съжалявали.

Водолей

Без особени затруднения ще общувате с всякакви събеседници от всякакви сфери. Дискусионните теми ще са достатъчно интересни, за да ви стимулират да покажете най-доброто от себе си и да спечелите привърженици.

Риби

Новите запознанства ще са впечатляващи и ще се докоснат до най-тънките струни на характера ви. Не бързайте да ги идеализирате. Нужно ви е време, за да обобщите впечатленията и да си създадете обективно мнение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари