IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 трика да „махнем“ 2 килца от силуета си

19 февруари 2012 07 35

Кои са дрехите, които ни правят по-слаби?

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Дали не саботирате усилията си да изглеждате слаби, ако носите дрехи, които визуално ви правят по-закръглени? Предлагаме ви няколко съвета, с кои дрехи, цветове и кройки, фигурата винаги изглежда по-стройна и до няколко килограма по-фина.

Дълги дънки

От коляното нагоре - дънките трябва добре да ви оформят, но на долу, могат да бъдат и по-свободни и обезателно да покриват обувката. Дългите тъмносини, дънки, стоят добре на всяка фигура и удължават зрително краката и силуета.

Вертикални аксесоари

Една от най-големите заблуди, е че широките, обемни дрехи ни правят да изглеждаме по-слаби, защото прикриват недостатъците ни. Не е така – обличайте си се в точен за вашето тяло размер, но все пак добавяйте и по някои вертикални акценти в облеклото си, които ще издължат силуета ви. Например дълъг гердан, колие, жилетка или шал.

Снимка: womenshealthmag.com

Рокля от твърда материя

Тези рокли прикриват идеално несъвършенствата на почти всяка фигура, като кройката им трябва да бъде от типа "пясъчен часовник" - с добре подчертана талия, за да не изглежда като чувал. Ако не харесвате роклите без ръкави или се притеснявате от ръцете си, винаги отгоре можете да наметнете ефектна жилетка или късо сако.

Акцент в  талията

Може би ви се струва, че няма начин широката бяла туника да ви направи по-слаби, но не е точно така. Много зависи как я носите. Ако имате хубава талия - подчертайте я с широк колан и задължително обуйте обувки на висок ток или платформа. С тази визия, ще отвлечете вниманието от по-закръглените ви дамски извивки в областта на ханша и бедрата

Снимка: Dreamstime

Черни панталони

Със тях ефектът е същият, както и при дългите дънки. Не е мит, че черният панталон от типа „чарлстон" винаги ни прави да изглеждаме по-стройни. Дори да имате закръглен ханш, не го покривайте с широки блузи, защото ще скъсите силуета, който черният панталон ви създава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

kalito ( преди 11 години )
5170bkn ( преди 11 години )
wildprincess ( преди 12 години )
Много хубава статия!И много вярна!!!Наскоро четох по тази тема пълни глупости!А вашата статия е 100% истина!!!Браво!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар