IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На хижа в сърцето на Амазония

23 май 2014 10 21

Приключение в джунглата

Снимка:adelto.co.uk

Снимка:adelto.co.uk

Амазония е една от най-големите тропически гори в света, а ако искате да изживеете едно истинско приключение в сърцето на тази джунгла, то можете да го направите, отсядайки в луксозните хижи „Inkaterra Reserva Amazonica“.

Този екокомплекс се намира в Южно Перу, на брега на река Мадре де Диос, и осигурява перфектната комбинация от вълнуващи походи сред природата с възможността за истинска релаксация.

Хижите са с отлично местоположение за опознаване на джунглата като домакините предлагат различни еднодневни екскурзии в рамките на резервата и неговите околности. Най-романтичната вила от курорта е кацнала на едно дърво, на 30 метра над земята. Тя предлага пълно уединение на своите гости и то сред великолепието на тропическата гора.

Комплексът „Inkaterra Reserva Amazonica“ е построен през 2011 г. Хижите се намират на място, което е дом на голямо разнообразие от екосистеми, тропически растения и диви животни.

Вижте снимки на хижите в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )