IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Tialoto.bg с нова супер визия!

3 юли 2014 14 14

Изненадата за лятото е новият дизайн на любимия ви сайт, вдъхновение за всяка жена!

Tialoto.bg с нова супер визия!

Скъпи читатели,

Както вече сигурно сте забелязали Tialoto.bg има нова атрактивна визия!

В началото на лятото решихме и ние, като всяка уважаваща себе си дама, която обича промените във външния си вид, да разнообразим визията на Tialoto.bg и да ви изненадаме с повече цветове и красиви снимки в дизайна на любимия ви женски сайт.

Желанието на нашия екип е било винаги да започвате деня си с нас, да изпивате по едно ароматно кафе в компанията ни, денят ви да минава леко и приятно, запознавайки се с любопитни факти от нашите статии и да завършвате с чаша вино, отново в нашата компания.

За да поддържаме вашия интерес и най-вече, за да бъдем вашето вдъхновение, се постарахме и този път да ви изненадаме с нещо ново. 

Къде е промяната?

Повече цветове в дизайна ни, модерен шрифт и по-лесна навигация за търсене и намиране на статиите, които обичате да четете!  

Вашето мнение

... е важно за нас! Всякакви препоръки, оплаквания или забележки по новата визия на Tialoto.bg може да ни пишете тук. Ще се радваме да ни споделите, ако видите, че нещо не функционира правилно или откриете някакъв проблем.

Похвалите също може да не ни пестите.:-)

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари