IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Tialoto.bg на 10 години!

12 септември 2014 06 52

Елате да празнуваме заедно рождения ни ден в Сердика Център София

Tialoto.bg на 10 години!

Скъпи читателки,

Дните си минават, времето тече и неусетно във вашата прекрасна компания се случи така, че и ние пораснахме... С голяма радост ви споделяме, че тази есен Tialoto.bg става на 10 години!

Събитието „Влез си в tialoto.bg", с което ще отбележим рождения ни ден, ще се проведе на 26-ти септември (петък) в Сердика Център София. Програмата, с която ще зарадваме всички наши приятели и гости, започва в 17 часа.

За всички дами, почитателки на Tialoto.bg, на този ден сме подготвили кътове на наши партньори, на които ще можете да разгледате продукти, да получите консултация и да се забавлявате.

За доброто настроение на гостите ще се грижат звездите от Монте Мюзик – ГрафаМихаела Филева, Били Хлапето, Прея и НикНейм, които ще ни изпеят най-големите си хитове.

Освен тях, на сцената ще се изявят и танцьорите от танцова школа Pretty Dance Hall, с които ще потанцуваме заедно салса и зумба!

Към атрактивните демонстрации ще се включат и нашите приятели от Kangoo Club Bulgaria. Те ще ни запознаят със спорта, по който всички са полудели!

Специално за вас сме събрали различни специалисти от сферата на здравето и красотата, които ще ви обърнат индивидуално внимание. Те ще ви посъветват какво да направите, за да се почувствате здрави, секси, самоуверени – за да влезете в tialoto си!

Очакваме ви и ще се радваме да празнуваме заедно 10-годишнината на Tialoto.bg!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари