IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 неща, които всеки брат изисква от гаджето на сестра си

25 ноември 2014 12 02

Вижте как трябва да се държите, ако искате да спечелите брата на любимата си

Джейк и Маги Гиленхал; Снимка: Getty Images

Джейк и Маги Гиленхал; Снимка: Getty Images

Мъжете по инстинкт действат по-защитно към близките си и особено към жените в живота си – съпруга, майка, дъщеря и сестра.

Говорили сме много пъти за отношенията баща-дъщеря, майка-син и мъж-жена, затова този път ще обърнем по-голямо внимание на връзката брат-сестра.

По-специално ще ви изброим изискванията, които всеки брат има към гаджето/половинката на сестра си. Дори и да не ги казва на глас, той минимум си ги мисли и ги очаква.

Ето кои са тези изисквания, които братът на половинката ви ще има към вас, дори и да не ви го казва директно:

1. Братът на гаджето ви със сигурност очаква от вас да се държите възпитано.

Ако излизате с момиче, което има брат и все още живее с него под един покрив, не забравяйте да се държите възпитано, с добри обноски. Казвайте моля и благодаря, правете комплименти, усмихвайте се повече и т. н.

Освен това винаги, когато сте поканен на гости в дома им, гледайте да не сте с празни ръце – занесете поне бутилка с вино или шоколадови бонбони, като вид уважение към домакините си.

2. Дръжте ръцете си далеч от гаджето си, когато брат ѝ е наоколо.

Никой брат няма да бъде доволен да вижда как сестра му се натиска с половинката си пред очите му. Така че, господа, не губете самоконтрол, когато братът на вашата приятелка е наоколо. Просто ще го накарате да се чувства супер неудобно, ако цяла вечер целувате и галите любимата си пред него.

3. Трябва да сте максимално грижовен към приятелката си, особено пред брат ѝ.

Всеки брат очаква и се надява сестра му да си хване грижовен приятел, който да я слуша, да я носи на ръце и да е готов да я защити във всяка ситуация, която го налага. Ако искате братът на любимата ви да ви стане приятел, можете да го спечелите като му докажете, че сте готов да я пазите от всякакви опасности.

4. Добре е да сте спортна натура или поне да обичате спорта.

Повечето мъже обичат спорта, така че ако искате да се сприятелите с брата на любимата си, най-добре му покажете че сте спортна натура. Можете дори двамата да тренирате заедно. Минимум му покажете, че разбирате поне от някой вид спорт, както и че сте в течение с мачове, състезания, шампионати и др.

5. Никога не оставайте да спите в дома на половинката си, ако тя живее с брат си.

Домът им все пак не е летен лагер. Едва ли братът на гаджето ви ще е доволен да ви вижда как тършувате из хладилника му сутрин и едва ли ще иска да ви чува как си гукате от другата стая, да не говорим за нещо повече...

6. Дръжте се с любимата си като с принцеса, поне пред брат ѝ.

Всички братя – и по-големите и по-малките искат да виждат сестра си щастлива и доволна. Така че те очакват гаджето ѝ да я прави щастлива и да се отнася с нея така, сякаш тя е най-специалният човек в живота му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Поздравления-добра статия.Все пак е добре да се допълни ,че и сестрата не бива да се глези с гаджето си пред брат си .Освен това гаджето не бива много и да се натяга на майката правейки се на нещо като нов син.Колкото и добър артист да е ще изглежда фалшиво освен ако майката не е някоя без възраст която се връзва на всякакви комплименти.Тогава за брата ще стане съвсем ***- сякаш новодошлия си прави планове за всичко женско в семейството .Това се отнася и за друга сестра на приятелката му.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар