IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Възходът на мултифункционалните устройства

16 септември 2015 11 41

Хибридите на Lenovo Yoga 500 и Yoga 3 Pro са вече в България

Снимка: Lenovo

Снимка: Lenovo

Забелязвали ли сте, че напоследък устройствата, които използвате всеки ден, правят много повече, отколкото преди? Управляват всичко – от комуникации, през автомобилна техника, до кухненските уреди. Хибридите на Lenovo Yoga 500 и Yoga 3 Pro са вече в България, за да направят ежедневието ни много по-лесно и много по-забавно.

В епохата на ограничено физическо пространство, забързано ежедневие и съкратени бюджети, джаджите и машинариите, които имат множество функции са издигнати на пиедестал, докато обикновените устройства отдавна са потънали в забрава.

В унисон с възхода на многофункционалните технологии, Lenovo създаде някои от най-добрите хибриди – те правят живота ни по-лесен, елиминират нуждата от закупуване на цял сет от джаджи и спестяват пространство.

Lenovo Yoga 3 Pro

Начело в списъка с „горещи хибриди“ е Lenovo YOGA 3 Pro – конвертируем 2-в-1 лаптоп, който предоставя преносимостта и забавлението, които осигурява таблетът, с удобството и производителността на лаптоп.

Освен основните характеристики, YOGA 3 Pro предлага много повече екстри – център за забавления, устойчива батерия, устройство за съхранение на информация, комуникационен център и много други. Като едно наистина многофункционално устройство, той може да побере всичките ви приложения, снимки и важни документи, позволява да следите потока на любимите си телевизионни предавания, както и да поддържате връзка с близките си чрез видеочат.

Lenovo Yoga 500

Друг хибрид включен в списъка е Yoga 500, който идва в пакет с креативни приложения и инструменти за редактиране на снимки. Прегъвайки YOGA в един от двата му режима, можете да използвате тъч скрийна като четка или пък да обработвате снимки напълно безплатно с помощта на иначе скъп софтуер и допълнителни устройства. Така получавате силни говорители, добра резолюция и ярък екран, които ви осигуряват ясна картина, бързина и несравнимо забавление.

Ето че понякога по-малкото наистина е повече. Благодарение на възхода на многофункционалните технологии, сега получавате лаптоп с висока производителност, лек таблет и вградени JBL говорители в пакет, който тежи по-малко от бутилка с вода.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари