IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Holiday heroes търсят „Таланти на бъдещето“

26 октомври 2015 08 50

Конкурсът ще раздаде награди на стойност 20 000 лв. на 20-те най-способни ученици в България

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Първият образователен проект, в който благотворителната организация Holiday Heroes участва вече е в ход.

„Таланти на бъдещето“ насърчава образованието и помага на деца с талант в областта на математиката и информационните технологии да се развиват. Конкурсът ще раздаде награди на стойност 20 000 лв. на 20-те най-способни ученици в България.

Петимата младежи с най-добри знания и умения, ще получат специална стипендия от по 3000 лева, за да инвестират в своето образование и развитие.

Петнадесетте техни подгласници ще получат таблети. Конкурсът „Таланти на бъдещето“ е подкрепен и от платформата за видеоуроци „Уча. се“.

В него могат да участват ученици от 7-ми до 12-ти клас. Кандидатстването става на сайта holidayheroes.bg/talents/.

Там са посочени всички изисквания за участие, както и необходимите и пожелателни документи, дипломи и сертификати, които учениците трябва да представят.

Крайният срок за подаването на кандидатурите е 2 ноември 2015 г., а най-високо оценените 20 ученици ще бъдат поканени в София на интервю и практическа задача с представителите на журито на 14 ноември 2015 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари