IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деси Слава: Ако се съберем със Зарко, ще е завинаги

26 януари 2016 14 00

Певицата обмисля дали да не заживее при ММА боеца в Русе

Снимка: LOVEstyle

Снимка: LOVEstyle

Певицата Деси Слава разкрива какво ще е бъдещето ѝ с ММА боеца Светлозар Савов. „Поддържаме контакт, чуваме се по телефона. Още се обичаме, но наистина не сме решили дали да се съберем, защото има други неща, които са важни. Ние трябва да гледаме в една посока, а сме доста различни като хора“, казва тя в интервю пред списание Love style.

„Това, което си казахме и двамата след „Биг Брадър ол старс“ е, че ако сме отново заедно, ще бъде завинаги. Ако не е – няма да се събираме изобщо, защото както аз, така и той нямаме сили да преживеем още една такава раздяла. Заживеем ли заедно, съм готова да му родя дете“, споделя певицата.

Тя е категорична, че Зарко не е готов да се премести в София, а тя в момента обмисля дали да не отиде при него в Русе. „Ако ние не се съберем, искам да изпия едно хапче и да го забравя завинаги“, доверява Деси Слава.

Тя признава, че отношенията с мъжа, с когото се срещала преди „Биг Брадър“, са приключили от само себе си след излизането ѝ от Къщата, но не иска да разкрива неговата самоличност. Отрича обаче това да е Бирмата.

Фики, с когото също я спрягат, пък е виждала само три пъти през живота си. Изпълнителката е изключително близка с Галена и тя е записана в телефона ѝ като Галка систър. „Ако някой ми беше казал преди пет години, че ще стана добра приятелка с нея, нямаше да го повярвам“, казва още фолкдивата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
В миналото все тъкачки-многомашиннички бяха по страниците на вестниците, в наши дни Кобилкина и чалга-фолк жрици... Как в тази малка и смотана държава не обърнахме внимание на интелектуалките бееее...? Толкова ли са безинтересни съвременните интелигентни жени в сверата на науката, бизнеса, образованието, културата и т.н., че само в силиконови цици и оголени баджаци са прецелени и обективите на апаратите и перата на списователите?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар