IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви днес

12 февруари 2016 06 44

Какво вещаят звездите за 12 февруари

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук.

Овен

Предпазливост, това е заглавието на днешния ден. Действайте по обичайния си решителен начин. Ще стабилизирате позициите си, независимо че не това ще е основната ви цел.

Телец

Спокоен ден, но бъдете наблюдателни. Конкурентите или враговете ви ще проявят активност. Може да опитат да ви въвлекат в интрига, не отговаряйте на провокациите.

Близнаци

Действайте по собствено убеждение. Не следвайте чужди схеми, ще получите неприятни резултати. Поправими, но досадни.

Рак

Финансовото ви положение е нестабилно. Избягвайте непланираните разходи. Не е изключено да ви поканят на някакво тържество. Бъдете умерени с подаръците.

Лъв

Ориентирайте се към умствена, интелектуална и творческа дейност. Избягвайте физическите натоварвания дори с цел подобряване на здравето. Гръбнакът ви е неустойчив.

Дева

Обсъждайте всички въпроси в чието решение не сте сигурни с близките или със семейството си. Ако се налага да отложите някои дейности, то по-добре го направете.

Везни

Ще ви направят интересно предложение, но изискващо доста инвестиции, при това в по-широка перспектива. По-добрият вариант е да изчакате.

Скорпион

Отношенията с любимия човек са леко кризисни. Раздразнителни сте и търсите „под вола теле“. Уединете се, за да не разрушите с един замах всичко постигнато.

Стрелец

Някой ще се опита да засегне интересите ви. Действайте спокойно, но аргументирано и логично. Успешната тактика е да заложите на факти, а не на разправии.

Козирог

Ще получавате противоречива информация от различни източници за едно и също събитие. Единственият ви правилен вариант е да си създадете собствена хипотеза и да я следвате.

Водолей

Обстановката около вас ще е много динамична и ще ви е трудно както да се ориентирате, така и да изберете правилната тактика. Независимо от това трябва да действате самостоятелно. Дори да сгрешите, няма да засегнете ничии интереси.

Риби

Много е вероятно да получите непредвидени финансови постъпления или да ви поканят на интересно тържество. Не отказвайте. Ще създадете много полезни, при това трайни контакти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари