IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви днес

16 февруари 2016 06 40

Какво вещаят звездите за 16 февруари

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук.

Овен

След дълги размишления ще намерите сили и начин да прекратите отношенията си със стар познат. Действието ви ще е в резултат на преоценка на собствените ви ценности и ще се почувствате много добре.

Телец

Среща със стар бизнес-партньор ще ви изпълни с тревожни мисли. Може да се почувствате разочаровани или най-малкото неуверени в действията си. Уединете се, анализирайте ситуацията, мислете самостоятелно.

Близнаци

Някаква дейност или задача, която вече преценявате като почти губеща, ще се окаже много ефективна. Намалете темпото. Не се занимавайте с делови сделки днес.

Рак

Предстоят ви важни срещи. Реагирайте сдържано, контролирайте емоциите. Всичко ще се случва много по-лесно, ако използвате творческия си потенциал.

Лъв

Енергийното ви ниво бележи леко снижение и сте разсеяни. Не е желателно точно днес да се занимавате с уреждане на финансови въпроси. Ще пропуснете нещо важно и ще претърпите загуби.

Дева

Следвайте нормалния си ежедневен ритъм. Нито започвайте нещо ново, нито се опитвайте да довършите вече започнатото. Времето ви ще е ангажирано предимно с обработка на документи и контакти с държавните институции.

Везни

Не очаквайте прекалено добри резултати от днешната си работа. Почти на всяка крачка ще се натъквате на някакви препятствия, макар и дребни. Близките определено ще ви „закалят“ нервичките.

Скорпион

Взаимодействието ви с всички събеседници ще е пълноценно, изпълнено с разбиране и перспективни общи решения. Отнасяйте се към близките по същия начин, по който се отнасяте към работата си. Ще се убедите, че това е най-правилната тактика.

Стрелец

Приемайте фактите спокойно. Колегите или подчинените ви ще допуснат грешки. Не бъдете прекалено критични, но им покажете, че сте достатъчно взискателни.

Козирог

Интензивен ден, събитията ще са много, но повечето безперспективни и незначителни. Не се натоварвайте излишно с действия, които не са ви задължителни. Пестете си силите.

Водолей

Подходящ момент да уредите личните и по-точно любовните отношения. Излъчването ви е осезателно и сте убедителни. Преценете грешките си, силата ви днес е в думата: „извинявай“.

Риби

Трудно ще се разберете както с родителите, така и с децата си. А най-лошото е, че може да изпаднете в конфликт и с любимия човек. Колкото по-малко разговаряте с тях днес, толкова по-добре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари