IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви днес

17 февруари 2016 06 40

Какво вещаят звездите за 17 февруари

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук.

Овен

Финансовото ви положение е стабилно. Задачите ви ще са повече от обикновено и умората няма да ви подмине. Само и единствено по тази причина дори дребните жестове на внимание няма да ви зарадват.

Телец

Благоприятен ден. Лесно ще намирате общ език с всичките си събеседници и сте в състояние да преодолеете поредица дребни затруднения. Не прекалявайте с контактите, все пак.

Близнаци

Настроението ви е прекрасно, а и обстоятелствата ще се развиват във ваша полза. Не ви остава нищо друго, освен да „запретнете ръкави“ и да се постараете да се справите с всички набелязани задачи.

Рак

Почти през целия ден ще сте обект на флиртове и ухажвания. Не се поддавайте на изкушението да доказвате собствения си чар за сметка на стабилните си отношения. Помислете дали с мимолетен успех няма да загубите резултата на дългогодишно усилие.

Лъв

Обмисляйте детайлно всяко свое действие или изказване. Една правилна дума може да ви отвори „железни врати“, точно толкова, колкото една погрешна може да блокира усилията ви за месеци напред.

Дева

Ще се наложи доста умело да балансирате между личните потребности и служебните задължения днес. Действайте разумно, дистанцирайте се от каквито и да било спорове. Някой ще се опита да се възползва от професионалните ви умения.

Везни

Ще се намери кой да ви помогне в момент на затруднение. Но преценете дали наистина искате тази помощ и по какъв начин (на каква цена) ще се наложи да се реванширате след време.

Скорпион

Личните отношения ще са много спокойни. За сметка на това изказванията или действията на колегите може да ви изнервят. Постарайте се да контролирате емоциите.

Стрелец

Ще се справите много по-успешно с новите занимания, ако прилагате нови методи на работа. В същото време не е желателно да търсите помощ, намеса или да следвате чужди предложения.

Козирог

Спонтанно може да ви хрумне да направите скъпа покупка. Идеята не е добра, особено ако не ползвате предварително заделени за това средства. В случай, че разчитате на допълнителни приходи, то по-добре е да не се заблуждавате.

Водолей

Желаейки да реализирате всичките си идеи, може да засегнете нечии интереси. Преценявайте поведението си. В състояние сте да овладеете ситуацията без излишни конфликти.

Риби

Ще ви поканят на среща, първоначално насочена към уреждане на делови въпроси. В процеса на разговора ще успеете да си уредите и някои лични проблеми, които от известно време ангажират съзнанието ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари