IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви днес

19 февруари 2016 06 40

Какво вещаят звездите за 19 февруари

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук

Овен

Не позволявайте да ви завладее мрачно настроение, независимо че денят ще започне с лоша новина или спънка. За ваш късмет, ще срещнете точния човек, който не само ще ви окуражи, но и ще ви подскаже решение.

Телец

Настроението ви е нестабилно. Раздразнителни сте, при това за дреболии. Вероятно ще ви потърсят за изчистване на стари задължения. Ако не се чувствате достатъчно уверени в себе си, то постарайте се да отложите разговора.

Близнаци

Енергийното ви ниво е стабилно, в състояние сте да вземете инициативата в свои ръце, дори когато става дума за доста сложни казуси. Не прекалявайте с храната, алкохола и чуждите емоции.

Рак

Хем сте импулсивни, хем сте самоуверени, при това прекалено. Намалете темпото и не се занимавайте с нищо, освен с ежедневните си задължения. Не е подходящо да подписвате финансови договори.

Лъв

Член от семейството или близък приятел приятно ще ви изненада. Доброто настроение ще ви съпровожда през целия ден. Подходящ момент да се върнете към трудните задачи, които сте отложили.

Дева

Ако имате нови идеи, предложения, свързани с подобряване организацията на работа, то днес е моментът да ги обсъдите. Не само ще ви приемат насериозно, но най-вероятно и ще финансират проектите ви.

Везни

Проявете сдържаност, дори недоверие до известна степен. Смисълът е да не приемате всичко чуто за „чиста монета“, особено що се отнася до уреждане на финансови въпроси. По-добре е да забавите нещата, отколкото да предприемате прибързани решения.

Скорпион

Каквито и проблеми да се наложи да обсъждате на работното място, то правете го на четири очи с всеки един от засегнатите или свързаните с въпроса. Не е препоръчително да провеждате обща среща, ще се окаже трудно да овладеете ситуацията.

Стрелец

Интересен ден, но изпълнен с динамични и противоречиви ситуации. Ако се справите бързо с една задача, то следващата непременно ще се натъкне на „греди“. И обратно. Затова запазете спокойствие и действайте според предварителните си планове.

Козирог

Непредвидени финансови постъпления или изненадващ, но много мил подарък ще ви зарадва днес. Денят е успешен, но независимо от това не е подходящо точно днес да правите кардинални промени, свързани с професията или местожителството си.

Водолей

Не е изключено да ви предложат промяна на длъжността или професионалния статус. Дайте отговор, едва когато сте напълно убедени във възможностите си.

Риби

Разпределете времето си много точно, ако искате наистина да довършите започнатото и да се съберете във времето, с което разполагате. Съобразявайте се с факта, че не всичко зависи от вас и не очаквайте повече от възможното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари