IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви днес

20 февруари 2016 08 00

Какво вещаят звездите за 20 февруари

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук.

Овен

Началото на деня ще е спокойно, но много скоро някакво изказване или постъпка ще „вдигне па`рата“. Не се изнервяйте излишно. Във ваша полза е да наблюдавате пасивно и да не се намесвате.

Телец

Следвайте набелязаните планове. Ще имате възможност да изгладите отношенията със съседите си. За сметка на това всичко, свързано с любовта ще се окаже поредица от грешки.

Близнаци

Кратките пътувания, гостувания и неформални срещи ще са много приятни. Разговор със стар приятел, обаче, може да ви натъжи, разочарова и изпълни с мрачни мисли. Няма как да промените ситуацията, така че запазете присъствие на духа.

Рак

Обстановката у дома ще е доста напрегната. Ще се наложи да ориентирате вниманието си към близък, чието здравословно състояние е нестабилно. Не са изключени непредвидени разходи.

Лъв

Интуицията ви е силна, чувствителни сте спрямо чуждите проблеми. Не е изключено днес да измислите лесно решение на сравнително сложен проблем.

Дева

Среща със стар приятел ще ви развълнува. Старанието ви да скриете емоциите може да бъде възприето като високомерие и да предизвика неразбиране в отношенията.

Везни

Намалете контактите. Настроението ви е нестабилно и сте уязвими от странични фактори. Уединението ще ви предпази от опити за накърняване на самочувствието ви.

Скорпион

Грижите за близките ще погълнат почти целия ви ден. Усещането за умора може да ви обхване още в ранния след обед. Осигурете си достатъчно сън през нощта и време само за себе си поне няколко часа през деня.

Стрелец

С две събития ще е белязан днешния ден. Ще получите непредвидени финансови постъпления и ще ви посетят гости от далече. И двете са достатъчно приятни, за да повишат настроението ви за дълго.

Козирог

Прекрасен момент за среща с приятелите. Прекрасен момент за уреждане на конфликти с роднините. С кое от двете ще се захванете зависи изцяло от стечението на обстоятелствата. При всички случаи ще успеете.

Водолей

Не е изключено да ви потърси предишната ви връзка. Въпреки твърдението, че „стара любов ръжда не хваща“, може да не усетите никаква тръпка. Ако е така, по-добре отклонете предложението за среща.

Риби

През целия ден ще се наложи да се занимавате с решаване на материални въпроси. Има вероятност приятели да ви изненадат с непредвидено посещение. Не обсъждайте с тях проблемите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари