IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви днес

21 февруари 2016 08 00

Какво вещаят звездите за 21 февруари

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук

Овен

Много спокоен ден, изпълнен с пълноценни контакти и успешни решения. Не бързайте, отделете време за близките си, за пълноценна почивка и за справяне с някои битови задачи. Нищо не би ви затруднило.

Телец

Един от много странните ви дни. Ако през цялата седмица всичко се е случвало според предвижданията ви, то днес определено ще „ударите на греда“. Ако пък до момента се чувствате непреодолимо изтощени от преодоляването на разни препятствия, то най-после ще усетите, че късметът ви се усмихва.

Близнаци

Взаимоотношенията у дома ще са някак си напрегнати. Причината е взаимно неразбиране. Близките очакват от вас едно, вие правите друго и накрая всеки обвинява всекиго за всичко. Може да се избегне.

Рак

Здравословното ви състояние е нестабилно. Психическото – също. Намалете контактите, осигурете си отдих и не се занимавайте с отговорни задачи. Дайте си малко почивка.

Лъв

Прекалено сте чувствителни и едновременно с това доста напрегнати. И едното, и другото са лош показател, предпоставка за проблеми. Използвайте най-ефективния според вас метод на възстановяване на душевното равновесие, като в същото време щадите и физиката си.

Дева

Намалете разходите и изолирайте от контактите си онези хора, които ви натоварват психически. И финансовото, и емоционалното ви състояние са нестабилни. Останете известно време сами със себе си.

Везни

Обзети сте изцяло от нежно, романтично настроение. Приятно, но и леко опасно. Склонни сте да идеализирате, което ще бъде източник на разочарование.

Скорпион

Динамичен ден, пълен с вълнуващи емоции. Независимо дали сте вече обвързани или все още нямате постоянна връзка, то днес ще реализирате нова крачка в отношенията си. И ще ви хареса.

Стрелец

Едва ли нещо или някой ще ви безпокои днес. Използвайте момента и факта, че можете да останете насаме със себе си, да преосмислите тревогите и целите си.

Козирог

Емоциите днес ще са предимно любовни. Ще имате възможност да преосмислите отношенията си, да ги възобновите, възстановите или прекратите. Решението ще си е изцяло ваше.

Водолей

Непредвидена среща ще ви накара да размишлявате на философски теми. Ако установите, че сте на кръстопът между миналото и бъдещето, то потърсете помощ от класиката. Пуснете си песента на Едит Пиаф „Не съжалявам за нищо“.

Риби

Бъдете внимателни, ако работите с остри, режещи, електрически инструменти или с открит огън. Съществуват предпоставки за травма, макар и не тежка или фатална, но все пак нежелателна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари