IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви днес

2 март 2016 06 40

Какво вещаят звездите за 2 март

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук

Овен

Ще постигнете целите си, ако работите самостоятелно и не разчитате на чужда помощ. Творческият ви потенциал е много висок и ще наложите мнението си без усилия. След обед е възможно да се запознаете с личност, която ще ви помогне да увеличите печалбите си.

Телец

Ще реализирате идеите си и ще получите много добри приходи от това, но не се главозамайвайте от успехите. Вслушайте се в критиките на близките си, така ще предотвратите редица неприятности. След обед ще ви съобщят приятна новина.

Близнаци

Настроението ви е нестабилно и сте безпричинно раздразнителни. Не се опитвайте да надскочите сянката си, няма да повлияете върху хода на събитията. Не провокирайте конфликти и не се занимавайте с излишни дейности.

Рак

Не вярвайте на външни изяви и демонстрация на чувства. Има хора, които се стремят към приятелството ви от користни цели. Не се изнервяйте, ако срещнете пречки при реализация на плановете си – понякога печелим, когато губим.

Лъв

Всяка проява на разсеяност и неувереност в собствените сили и познания може да причини неприятности. Днес сте много работоспособни и ако се съсредоточите, ще свършите много повече работа от обикновено. Очакват ви приятни изненади от представители на противоположния пол.

Дева

Може да се включите във всякаква колективна работа. Приносът ви в общата дейност ще бъде забелязан и оценен. Имате достатъчно сили да издържите на всякакви натоварвания. Здравословни проблеми на ваши близки ще ангажират вниманието ви след обед и може да се наложи да направите непредвидени разходи.

Везни

Планирайте си времето оптимално, защото може да се натъкнете на пречки и затруднения по време на работата си. Не разчитайте на обещания, някои срещи може да се отложат по независещи от вас причини и да ви разбъркат цялата програма. Възможни са проблеми от интимен характер.

Скорпион

Очаква ви успешен ден, жизненият ви потенциал е много висок, днес ще се справите с всички набелязани задачи за рекордно време. Може да разчитате на помощ от колегите и партньорите си при условие, че не злоупотребявате с търпението им.

Стрелец

Успехите ви днес зависят от способността ви да анализирате фактите и да реагирате бързо на създалите се възможности. Ще ви отправят много изгодна оферта, но по време на реализацията може да се натъкнете на непредвидени затруднения.

Козирог

Спокойната атмосфера и добрите отношения с близките и колегите днес зависят изцяло от вас и от умението ви да предотвратявате конфликтите. След обед може да ви критикуват заради ревност или съмнения. Ще се справите прекрасно със служебните си задължения.

Водолей

Проявете търпение към капризите на близките си и не създавайте конфликти за дреболии. От вас зависи доброто настроение и уютната обстановка. Ако сте допуснали грешки, поискайте извинение.

Риби

Резултатите от работата ви зависят изцяло от вас. Ако проявите достатъчно инициативност и упоритост, ще се радвате на добри финансови постъпления. След обед може да ви спретнат семеен скандал.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари