IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви днес

3 март 2016 08 00

Какво вещаят звездите за 3 март

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук

Овен

Не се подвеждайте по чуждо мнение или непроверена информация. Това може да предизвика непредвидени финансови разходи.

Телец

Ако е възможно днес не тръгвайте на път и не подписвайте документи. Ще се справите с набелязаните задачи, но само с чужда помощ.

Близнаци

Ще получите потвърждение на предположенията си. Организирайте работата си оптимално и реагирайте на предизвикателствата с конкретни действия.

Рак

Бизнесът ще е изключително печеливш днес. Може да направите изгодна покупка или да подпишете печеливша сделка.

Лъв

Колективната работа ще е изключително успешна. Днес всички ще разчитат на уменията и професионализма ви.

Дева

По-добре е да отложите пътуванията, днес не е подходящо да тръгвате на път, възможни са аварии. Изолирайте се, действайте самостоятелно и не се изнервяйте, ако проявят спрямо вас агресия или неразбиране.

Везни

Ще възобновите отдавна прекъсната стара връзка и с помощта ѝ ще се справите с важен финансов проблем. Нестандартните ви идеи и личният чар са в основата на успехите ви. Вечерта вероятно ще ви изненадат гости.

Скорпион

Не се опитвайте да наложите мнението си на всяка цена, не си позволявайте да приспособявате всички към собствените ви навици. Вслушвайте се в мнението на околните, за да избегнете фатална грешка и финансови загуби.

Стрелец

Ще ви съобщят неочаквани новини и далеч не само добри. Отношенията в семейството може доста да се изнервят. По-добре е да отложите набелязаните пътувания и да избягвате контактите с непознати.

Козирог

Творческият потенциал, интуицията и сексуалността ви нарастват. Влиянието ви върху околните е осезателно и ще получите помощ и подкрепа за реализацията на идеите си. Може да присъствате на събитие, което доста да промени възгледите ви.

Водолей

Очаква ви напрегнат и динамичен ден. Избягвайте спонтанните решения.

Риби

Любовта и късметът ще са с вас през целия ден, но въпреки това звездите препоръчват да не прекалявате с разходите за развлечения. Дейностите, свързани с пътуване, ще завършат с добри резултати.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари