IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 март

4 март 2016 08 00

Какво вещаят звездите днес

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук

Овен

Енергийното ви ниво е стабилно, даже сте прекалено активни. Намалете темпото и бъдете търпеливи спрямо околните. От бързане може да си причините травма.

Телец

Не настоявайте на своето. Ако искате да спечелите подкрепата на любимия човек или на останалите членове на компанията, то бъдете готови за компромиси.

Близнаци

Много спокоен ден. Подходящо е днес да предприемете кратко пътуване, да се занимаете с усвояване на нова информация или просто да си организирате купон с приятели.

Рак

Взаимоотношенията с близките са много хармонични. Точно сега е подходящо да проведете откровен разговор и всеки да сподели необходимостите и оплакванията си. Ще изчистите недоразуменията много лесно.

Лъв

Обърнете внимание на близките си, на семейството. Поинтересувайте се за проблемите и желанията им. Ще постигнете синхрон по всички спорни въпроси.

Дева

Едновременно сте и наблюдателни, и проницателни. Лесно анализирате фактите и навързвате подробностите. Ще установите причините за неприятност, която ви се е случила преди няколко дни.

Везни

Не се занимавайте с решаване на финансови въпроси. Ако сте дали заем или някакъв предмет за услуга, то днес ще ви го върнат. Не обсъждайте личните си тревоги.

Скорпион

Творческият ви потенциал е стабилен. Няма нещо, с което не бихте могли да се справите. Използвайте днешния ден за почивка и за удовлетворяване на духовните си потребности.

Стрелец

Някакви дребни разправии с близките ще ви развалят настроението за поне половин ден. Не е подходящо точно днес да обсъждате битови въпроси. По-добре си създайте някакво развлечение, за да стабилизирате емоциите си.

Козирог

Трудно ще намерите информация по въпрос, който живо ви интересува. Затова пък ще ви предложат помощ и съдействие. Засега не бързайте да решавате окончателно финансова сделка или такава, която трябва да се осъществи извън страната.

Водолей

Предстои ви интересна среща с приятели. Не е изключено в неформален разговор да ви предложат нова работа или съучастие в някакъв проект. Не се колебайте твърде дълго.

Риби

Много сте емоционални и впечатлителни. Като цяло денят ще е приятен и плодотворен, но вечерта от прекалени преживявания може да се почувствате изтощени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари