IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 март

6 март 2016 08 45

Какво ви чака днес?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук.

Овен

Непредвидено ще се наложи да предприемете кратко пътуване. Това може леко да ви ядоса – ще е свързано с разходи. Не съжалявайте, ще създадете нови, при това доста полезни контакти.

Телец

Един от битовите ви уреди може да се повреди. Ще е доста неприятно, защото ще възпрепятства работата ви. Не се заемайте с ремонта самостоятелно, ако нямате понятие за какво става дума.

Близнаци

Прекалено сте импулсивни, невъздържани, че и склонни да капризничите. Поведението ви определено ще предизвика неприятности у дома.

Рак

Намалете физическите занимания за сметка на интелектуалните. Използвайте деня за престой сред природата, по възможност близо до естествен водоизточник. Не са изключени проблеми със зъбите.

Лъв

Събитията ще са малко, но противоречиви. Може да ви накарат да се замислите над взаимоотношенията си или поведението на конкретна личност. Въздържайте се от резки изказвания.

Дева

Не са изключени разногласия у дома или конфликт със случайна личност. Вероятно ще установите, че реакциите ви са били погрешни. Преодолейте себе си и поискайте извинение. Това ще оправи нещата.

Везни

Енергийното ви ниво и имунната система са нестабилни. Намалете контактите. Може да ви заразят с вирусна инфекция или просто да ви изтощят психически. И двете състояния ще са еднакво неприятни.

Скорпион

Сега не е подходящо да уреждате любовни недоразумения. Що се отнася обаче до работата и бизнеса, може да получите изгодна оферта, с която е добре да се занимаете веднага и задълбочено.

Стрелец

Има вероятност да уредите някакъв стар финансов въпрос, да ви върнат заем или да ви заплатят работа, свършена преди доста време. Не влагайте полученото в рискови дейности.

Козирог

Лоша новина ще ви разтревожи, а може да ви докара и до истерия. Не е изключено да се разделите с някого. Преценявайте действията си, защото може и да съжалите за стореното.

Водолей

Не е желателно да купувате скъпи вещи без да обсъдите избора си с близките. Ще се окажат некачествени или неподходящи за целта и ще ви създадат конфликти.

Риби

Решавайте проблемите с разум, а не със сила. Отделете време за себе си, посетете концерт, изложба или друго забавление, което ще стабилизира енергетиката ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари