IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 март

7 март 2016 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук

Овен

На предна линия – старите планове. Колкото и да изглежда странно. Хубавото обаче е, че ще получите тази помощ, която преди ви е липсвала.

Телец

Първо мислете и едва след това говорете. Наблюдават ви, при това с доста критично око. Бъдете предпазливи, може да станете жертва на измама.

Близнаци

Енергетиката ви е леко занижена, но за сметка на това фантазията ви е безгранична. Комбинирайте я с бързата си и логична мисъл и едва ли нещо ще ви затрудни.

Рак

Ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно. Част от тях са професионални, друга част – лични. Имате достатъчно сили да се справите, стига да контролирате емоциите.

Лъв

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Бъдете внимателни по време на шофиране или ако ползвате натоварен градски транспорт. Съществуват предпоставки за травма или измама.

Дева

Леко нестабилни сте в емоционално отношение. Любовните емоции ще са по-скоро отрицателни, отколкото да ви донесат радост. Въздържайте се от крайни решения.

Везни

Прекалено сте взискателни, дори на моменти критично-капризни. Не се учудвайте на реакциите на околните и не ги предизвиквайте излишно. В конкретния случай разочарованието ще си е за ваша сметка.

Скорпион

Обикновен ден, наситен с очакваните успехи и проблеми. Едва ли събитията ще ви стресират, но част от събеседниците определено ще ви отегчат.

Стрелец

Не се натоварвайте с повече задачи, отколкото сте в състояние да изпълните. Желанието ви да направите добро впечатление може да има обратен ефект.

Козирог

Някой ще ви поиска извинение или ще потърси подкрепата ви. Ще ви припомни неприятна случка от миналото, но постарайте се да забравите. Точно това е показател за духовна сила.

Водолей

Приемайте близките си такива, каквито са. И най-вече любимия човек. Всяка проява на ревност или опит да обсъждате поведенчески подробности ще бъде посрещната враждебно.

Риби

Следвайте плановете си. Не се старайте да угодите на всички. Все ще се намери някой „обиден и пренебрегнат“, но с усмивка и добра дума ще оправите нещата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари