IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 март

8 март 2016 06 40

Какво ви вещаят звездите за днешния празничен ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук

Овен

Доста динамичен ден, изпълнен със социални контакти. Във ваша полза е да заложите на публичното, а не на личното. Концентрацията ви е перфектна.

Телец

Почти през целия ден няма да сте прекалено заети. И почти през целия ден ще имате нашествие от почитатели (за дамите) и помощнички (за господата). Бъдете прагматични и... романтични.

Близнаци

Проявете снизходителност и разбиране към чуждите грешки. Даже към тези, които малко или много ще ви засегнат. Приемете фактите такива, каквито се случват.

Рак

Началото на деня трябва да е в рамките на нормалното, но с напредването на времето събитията ще са все повече във ваша полза. Не пренебрегвайте вниманието на околните. Те просто са намерили подходящ повод да ви го покажат.

Лъв

Страхотни идеи бълбукат в съзнанието ви. За романтична вечеря, свещи, букети и какви ли не чудеса. Дано ги осъществите, защото не го ли направите ще си вкиснете настроението за поне няколко дни напред.

Дева

Отворете очи. Погледнете на вън. Зарадвайте се на това, което виждате и можете да усетите. Денят няма да е от най-лесните, но пък трудностите са предизвикателство, което на вас ви харесва.

Везни

Прекалено много контакти. И прекалено малко време за работа. В един момент ще установите, че изоставате с програмата и това най-вероятно ще ви обезпокои. Безпредметно, запазете спокойствие, ще се справите.

Скорпион

Днешните ви идеи може и да са интересни, но ще ги реализирате трудно. Следвайте привичния си ритъм. Не се занимавайте с уреждане на въпроси, свързани с недвижими имоти.

Стрелец

Най-приятните усещания, най-нежните преживявания ще са свързани с любимите ви хора. Независимо от факта, че ще имате и професионални задачи, денят ще е един от най-леките ви през тази седмица.

Козирог

Програмата ви за деня е ясна и точна, но... няма да се осъществи. Не се ядосвайте и не се отчайвайте. Напротив! Каквото и да се случи, ще е по-добро от предполагаемото.

Водолей

Ще се занимавате много повече с проблемите на околните, отколкото със собствените си. Е, ако прекалите, може да имате труден разговор с любимия човек, но пък ако сте откровени, бурята ще се размине.

Риби

Намалете темпото. Доста работа ще имате днес, но така или иначе няма да се впишете във времето, с което разполагате. По-добре по-малко, но правилно, отколкото обратно, нали така...

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари