fallback

Хороскопът ви за 9 март

09 March 2016 06:39

Какво ви вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук

Овен

Отношенията с околните ще са доста дистантни. Някои действия или изказвания може да ви издразнят. Следвайте собствените си разбирания, бъдете себе си.

Телец

Ще разполагате с много информация, която не просто ви е нужна, но е и перспективна. Прегледайте я обстойно преди да я ползвате.

Близнаци

Принципно не очаквайте изключителни емоции. Спокоен ден. Ако има някакви странни и непредвидени ситуации, то авторите им ще сте самите вие.

Рак

Опитайте се поне днес да възприемате фактите многостранно, дори да са противоречиви. Не разчитайте на толерантност от околните. По-скоро ще ви навредят, отколкото да ви помогнат.

Лъв

Непрекъснато, през целия ден някой ще ви търси за нещо. Възможно е това да ви изтощи. Усетите ли, че е така, по-добре намерете начин да възстановите силите си.

Дева

Ориентирайте вниманието към личните си връзки. Някой ви харесва, но вие не забелязвате това. В същото време обектът на вниманието ви убягва. Помислете дали не е време да смените тактиката.

Везни

Някой от близките ви е в затруднено положение. Нито решенията, нито действията зависят от вас. Бъдете предпазливи, за да не отговаряте за чужди пропуски.

Скорпион

Професионалните ви контакти ще са изключително успешни, ако не се опитвате да ги превръщате в лични. Предстоят ви интересни, странни и значителни срещи.

Стрелец

Добре е да прецените фактите, с които разполагате, за да уредите сделките си или за да отложите ангажиментите изобщо. Не уреждайте личните и любовни въпроси.

Козирог

Спокоен ден. Може да направите доста неща, които отлагате или да осъществите доста срещи, които сте отложили. Съобразявайте се с мнението на близките си.

Водолей

Спокоен ден. Може да направите доста неща, които отлагате или да осъществите доста срещи, които сте отложили. Съобразявайте се с мнението на близките си.

Риби

Благоразположението и доброто ви отношение може да бъдат преценени неправилно. Не от хората, към които е отправено, а от любимия човек. Това може да предизвика прояви на ревност. Приемете ситуацията спокойно.

Автор на статията:
Александър Попов
Сподели
хороскоп
0 коментара
fallback