IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 март

10 март 2016 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук

Овен

Интересен ден. Има два начина да постигнете целите си – пряк и обиколен. И колкото и да ви се струва странно, днес обиколният ще се окаже по-ефективен.

Телец

Действайте в обичайния си ритъм. Ако нещо не се получава, то не настоявайте излишно. Някои инициативи ще трябва да бъдат отложени.

Близнаци

Много странен ден. Интересите на околните ще ви интересуват много повече, отколкото собствените ви. Все пак не прекалявайте с благотворителността.

Рак

Уреждайте важните въпроси преди обед. С ежедневните може и да не се справите самостоятелно, но няма да е фатално. Не се занимавайте с финансови сделки.

Лъв

Резултати от предишна работа ще ви помогнат да излезете от изключително неприятна ситуация сега. Не влагайте никакви средства за инвестиции. Търсете си неполучени приходи по съдебен ред.

Дева

Ще се почувствате най-уверени в себе си и най-доволни, ако работите самостоятелно. Което не означава, че трябва да отхвърляте колективните действия. Реагирайте гъвкаво. Важни са резултатите.

Везни

Действайте прагматично, последователно и целеустремено. Контролирайте емоциите. Денят ще е изпълнен с доста неизвестности и непредвидими ситуации, но сте в състояние да адаптирате действията си.

Скорпион

Едва ли нещо би възпрепятствало деловите ви занимания. Убедителни сте и ще постигнете всичко. В личен план ситуацията е конфликтна. Резултатите няма да ви харесат.

Стрелец

Вероятността да се наложат допълнителни разходи е голяма. Потърсете съдействие от приятели и близки, не е желателно да взимате кредити от банки.

Козирог

Непредвидено събитие ще наруши динамичния ви стереотип. И това няма да ви е приятно. Ако все пак се успокоите и анализирате случващото се ще установите, че то е във ваша полза.

Водолей

Обмисляйте бъдещите си планове самостоятелно и реализирайте актуалната си работа също така. Не споделяйте и не обсъждайте нищо. Следвайте интуицията си, няма да сгрешите.

Риби

Подредете задачите си в близък план. Оставете си и свободен периметър. Ще реализирате по-голямата част от замислите си, но ще се наложи и да лавирате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари