IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 март

14 март 2016 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук

Овен

Всичко, направено в атмосфера на сътрудничество и в рамките на добрия тон ще е успешно. Погрижете се за физическото си състояние, желателно е да отделите поне час за спортни занимания.

Телец

Изненадващо посещение на приятели много ще ви зарадва. Ще е нужно време за организация на посрещането им, но независимо от това ще се чувствате бодри и изпълнени с положителни емоции.

Близнаци

Интензивен ден. Срещите с някои от партньорите ви ще са както уморителни, така и безрезултатни. Не се отчайвайте, просто намалете темпото.

Рак

Личните отношения ще са много спокойни. Този факт ще ви успокои и зареди с ентусиазъм. От вас зависи да запазите този статус колкото е възможно по-дълго.

Лъв

Странно начало на седмицата. Може да сте доста по-раздразнителни и избухливи от обикновено. То е в резултат на проблеми, които не сте в състояние да преодолеете в момента, но пък във ваша полза е да реагирате разумно.

Дева

Интересен ден, в който ще усетите положителното отношение на околните към вас. Най-ценното ще е усещането за любовта на близките ви. И тяхната подкрепа. Което много ще ви помогне при изпълнение на професионалните ви задачи.

Везни

Въздържайте се от обещания, дадени просто от добро сърце и защото имате желание да помогнете. Мислете първо за своите задачи, след това за чуждите необходимости.

Скорпион

Прекалено сте напрегнати и не сте в състояние да правите дори краткосрочни прогнози. Преценката ви за действителността е нереална и субективна. Занимавайте се само с познати дейности.

Стрелец

Не е изключено да се наложи да реализирате кратко пътуване. Действайте без опасения. Ще реализирате плановете си.

Козирог

Прекалено много контакти ще имате днес и е повишена опасността от вирусна инфекция. Намалете ги доколкото е възможно и наблюдавайте близките си. Те също са приносители.

Водолей

Доста сте ентусиазирани от напредъка си в работата и не забелязвате проблемите в семейството. Близките ви определено ще покажат недоволство и раздразнителност. Постарайте се да успокоите обстановката.

Риби

Прекалено сте доверчиви и е много възможно да преживеете разочарование. Обсъждайте с близките дори дребните си съмнения. Ще е много полезно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари