IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 март

15 март 2016 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук

Овен

Събитията днес ще са нееднозначни. Реагирайте разумно, заредете се с търпение. Предстоят ви доста срещи и разговори плюс неочаквано предложение.

Телец

Запазете чувството си за мярка на работното място. Затова пък може да действате по-смело уреждайки личните и особено любовните си отношения. Ще усетите резултатите мигновено.

Близнаци

Ще изникнат поредица неотложни задачи, които може и да ви стресират. Приемете трудностите с усмивка. Ще получите помощ от представител на противоположния пол.

Рак

Енергийното ви ниво бележи лек спад. Следвайте интуицията и контролирайте честолюбието си. Проблемите ще са в резултат на неясно изразяване от ваша страна.

Лъв

Намалете активността. На дневен ред ще излязат въпроси, свързани с разпределение на финансите ви. Най-вероятно ще се получат конфликтни ситуации с близките на тази тема.

Дева

Плодотворен и активен ден. Вниквайте в подробностите. Ще стигнете до правилни заключения и ще успеете да оптимизирате работата си.

Везни

Екипната работа ще е по-ефективна от индивидуалната. Занимайте се с уреждане на деловите и финансовите въпроси днес. По-добре е да отложите лични и любовни разговори, няма да донесат добри резултати.

Скорпион

Трудно ще се справите с емоциите си днес. Най-общо казано, каквото и да правите ще е почти изцяло продиктувано от емоциите ви. Точно по тази причина резултатите ще са непредвидими.

Стрелец

Комуникацията с държавните институции и най-вече със служителите им ще е абсолютно изнервяща и в по-голямата си част неуспешна. Под въздействието на тези преживявания е много вероятно да провокирате конфликти и у дома.

Козирог

Занимавайте се с познати дейности, неизискващи допълнителни усилия. Не са изключени непредвидени разходи. Не се колебайте, когато става въпрос за близките ви, дори да не са роднини.

Водолей

Енергийното ви ниво е високо, но нестабилно. Не е изключено да действате хаотично или да подминете без внимание важни подробности. Каквито и да са последствията ще се справите.

Риби

Грижите ви днес ще са свързани с близък, различен от вашето поколение – дете или родител. Мобилизирайте силите си изцяло, както и всички, които биха могли да ви помогнат. Трябва да се действа бързо и разумно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари