IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 март

16 март 2016 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук

Овен

Без проблем ще се справите и със сложни, и с доста сложни задачи. Не бъдете прекалено критични към близките си, ще предизвикате недоволството им.

Телец

Доста интензивен ден, изпълнен със срещи, телефонни разговори, контакти. Част от тях ще са не просто ангажиращи, а силно изнервящи. Не бързайте с решенията.

Близнаци

Ще изникнат поредица неотложни задачи, които може и да ви стресират. Приемете трудностите с усмивка. Ще получите помощ от представител на противоположния пол.

Рак

Комуникативността принципно е една от силните ви черти, но днес сте в състояние да надскочите самите себе си. Най-трудните контакти ще са тези с роднините и с онези колеги, на които разчитате. Там не са изключени конфликти.

Лъв

Контролирайте емоциите си абсолютно целенасочено и старателно. Следете информацията, която получавате и я проверявайте. Бъдете крайно предпазливи. Трудно ще коригирате допуснатите грешки.

Дева

Има вероятност да получите непредвидени приходи. Не бързайте да ги влагате в покупки. Ще се окажат или некачествени, или направо ментета.

Везни

Подходящ момент за поставяне на ново начало. И това начало трябва да е свързано с личните отношения. Предчувствието ви за успех е правилно, стига да не преекспонирате емоциите си.

Скорпион

Следвайте едновременно интуицията и първоначалните си планове. Приятна среща ще ви зареди с положителни емоции за дълго. Бъдете внимателни по време на шофиране в населени места.

Стрелец

Непредвидените ситуации ще са доста. В състояние сте да се справите самостоятелно, но ще е много по-лесно, ако ги обсъдите с човек, на когото имате доверие. Пак ще действате самостоятелно, но ще сте много по-сигурни в действията си.

Козирог

Няма смисъл да бързате с каквото и да било, освен ако не са задачи, възложени с конкретни срокове. Даже напротив. Дайте си малко отдих, за да обмислите направеното до момента. Ще е полезно.

Водолей

Не просто сте активни, а направо бликате от енергия. Доста противоречива ситуация. Ако не намерите къде да я изразходвате, ще я изсипете върху близките си и... конфликтът е готов. Ориентирайте се към някакво физическо занимание.

Риби

Началото на деня ще е свързано с някаква тревога. За близък роднина или за близък приятел. От вас зависи да намерите решение, което може да не е последното и най-доброто, но ще е полезно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари