IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 март

17 март 2016 06 43

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук

Овен

Изненади на работното място. Няма да ви харесат. А и ще ви затруднят. Може да отложите някои начинания, но не и да се откажете от тях.

Телец

Деловите срещи ще са доста трудни, а тези с роднините – още повече. В колкото по-трудни ситуации попаднете, толкова по-добре ще се справите.

Близнаци

Ще попаднете в странна, ама наистина нестандартна ситуация. Не губете самообладание. Ще получите помощ от представител на противоположния пол.

Рак

Ако се налага да реализирате кратко пътуване, то тръгвайте без никакви опасения. Впечатленията ви от днешния ден може да са твърде противоречиви, но не ги вписвайте в графата на негативните преди да сте анализирали последствията.

Лъв

В професионален план проблеми не се очакват. Ако имате някакви, свързани с личните ви отношения, то най-лесно ще ги уредите в общото легло. Не се опитвайте да прикривате грешките си.

Дева

С професионалните задачи нямате проблем да се справите, но личните отношения ще са някак в „задънена улица“. Отстоявайте позициите си, макар и без излишна настоятелност.

Везни

Доста проблематичен ден. Срещите ви с различни хора ще ви вкарват в различни ситуации. Сложността ще идва оттам, че ще трябва да съчетаете личните със служебните взаимоотношения.

Скорпион

Интересен ден. Емоционалното ви състояние е неустойчиво, но едва ли ще създаде проблеми, ако не смесвате личните отношения със служебните.

Стрелец

Настроението ви е нестабилно. С каквато и работа да се захванете, ще я изоставите почти по средата. Направете си някакви отметки за какво става дума. Продължете нещата, когато сте в състояние.

Козирог

Близките ще ви изнудят да направите непредвидени разходи. Излишно е да се обяснявате с тях в момента. Няма да възприемат аргументите ви. Изчакайте, след време ще уредите нещата.

Водолей

Ориентирайте се към довършването на деловите въпроси. Наблюдавайте реакциите на околните. Ще се удивите от заключенията.

Риби

Ако допуснете някакви грешки, то те ще са предимно професионални. Не се безпокойте да признаете пропуските и да потърсите помощ. Ще се справите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари