IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 март

18 март 2016 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук

Овен

Занимавайте се с познати дейности или с проекти, които току-що стартирате. Необходимо ви е да разполагате с достатъчно време за обмисляне на действията си.

Телец

Подредете заниманията си. Действайте по график. Не се престаравайте излишно. Повечето ви задължения са дългосрочни и търпят отлагане, така че не се опитвайте да изпреварвате времето.

Близнаци

Предишно събитие или случка ще напомни за себе си. Може би ще ви натъжи. От друга страна пък ще ви провокира да мислите за бъдещето. Не е изключено да ви хрумне интересна творческа идея.

Рак

Работете за себе си. Какъвто и да е предварителния ви график ще имате възможност да го промените. Реагирайте гъвкаво. Правете всичко с минимални усилия. Ще се справите, независимо че енергийното ви ниво е нестабилно.

Лъв

Спокоен ден. Контактите ще са в рамките на очакваното. Използвайте времето си за запознаване с нова информация. В момента може да не ви е актуална, но много скоро ще я ползвате.

Дева

Настроението ви е устойчиво оптимистично. С каквото и да се захванете, ще го направите, а и ще получите помощ при необходимост. Лесно ще преодолеете недоразумение от личен характер.

Везни

Доста проблематичен ден. Срещите ви с различни хора ще ви вкарват в различни ситуации. Сложността ще идва от това, че ще трябва да съчетаете личните със служебните взаимоотношения.

Скорпион

Основно направление на активността ви днес е диалогът. Дали с любимия човек, дали с децата или родителите, дали с бизнес-партньорите, но навсякъде ще се търси и ще се уважава мнението ви.

Стрелец

Помислете за себе си. Дайте си сметка за собствените си желания. И не се учудвайте, ако установите, че настроението ви е романтично. Какво по-хубаво от това? Значи просто трябва да се забавлявате днес.

Козирог

Занимайте се с решаването на семейните проблеми. Вероятно ще са доста изнервящи и вдигащи адреналина, но пък веднъж като се справите с тях ще можете да се отдадете на любимите си занимания.

Водолей

Разчитайте на близките си. Каквото и да сте направили, те ще ви съдействат. Подхождайте към проблемите с чувство за хумор.

Риби

Доста неприятен ден. Почти всичко случващо се ще е или в противовес с очакванията ви, или предизвикващо напрежение. Постарайте се да отделите време за себе си, за почивка и за любимите хора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари