IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Chernomore Start.bg Posoka Boec

Тост с кашкавал

20 март 2016 07 15

Лесна и бърза закуска за всеки ден

Снимка: Thepioneerwoman

Снимка: Thepioneerwoman

Натовареното ежедневие и препълнените графици понякога правят особено трудно приготвянето на закуската.

Често липсата на време се явява основна причина да пропуснем така важното първо хранене и да развалим целия си хранителен режим.

По тази причина представяме на вашето внимание едно бързо решение на този проблем под формата на рецепта.

Тостовете с кашкавал са много вкусни, приготвят се за не повече от 5 минути и със сигурност засищат както глада, така и сетивата.

Ще ви бъдат необходими:

2 филийки хляб

Масло

Настърган кашкавал по избор (може да бъде чедър, обикновен кашкавал или каквото и да е сирене)

Начин на приготвяне:

Настържете кашкавала, който сте избрали да бъде във вашите тостове. Нагрейте тиган на средно-силен огън.

Намажете масло от едната страна на двете филийки.

Поръсете с малко количество едната от филийките. Достатъчно е само да се покрие маслото, за да залепне за него.

На втората сложете значително повече, захлупете една върху друга и отгоре посипете още малко кашкавал.

Поставете върху предварително нагретия тиган и обръщайте периодично, за да не изгорите само едната страна.

По този начин ще разтопите кашкавала от вътрешната страна, а отвън ще получите приятен златист загар.

Извадете от тигана и оставете настрани да изстине. След разрязване ще се насладите на прекрасен тост с мек и разтопен кашкавал вътре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари