IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 март

19 март 2016 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук

Овен

Занимайте се с уреждането на финансови въпроси. Особено с тези, свързани с роднини. Ако сте дали на някого от близките си заем и не ви го връща в уговорения срок, то време е да обсъдите въпроса и да постигнете споразумение.

Телец

Фактът, че сте организирани, пестеливи, прагматични и дружелюбни ще ви помогне много. Не правете нищо, за което не са ви помолили.

Близнаци

Може да реализирате някои скъпи и перспективни покупки, но без да прибягвате до финансовите си резерви. Някой от близките ви ще сподели тайна, която ще ви накара да премислите миналото си.

Рак

Преценявайте разходите си. Ако са свързани с бъдещето, то действайте смело. Ако прецените, че може да ги отложите, то направете го.

Лъв

Имате нужда от почивка и то така, както вие я разбирате – в лукс, комфорт и добра компания. Ако нямате възможност да си я организирате, то по-добре ще е да се отдадете на любимите си занимания.

Дева

Взаимоотношенията ви във всякакъв аспект ще са плодотворни. Преди да започнете разговор на каквато и да било тема е желателно да си изградите ясна концепция по темата, както и аргументи.

Везни

Не се превземайте. И не се опитвайте да се представяте като такива, каквито не сте. Бъдете откровени. Така ще постигнете поне част от целите си.

Скорпион

От вас зависи да изчистите недоразуменията и да стабилизирате контактите си. Влюбените представители на вашия знак ще преживеят разочарование или поне неуспех в свалката.

Стрелец

Отстоявайте позициите си. Личното си пространство също. Проявете интерес към проблемите на близките и основно на децата си, но се инициализирайте с тях.

Козирог

Среща с приятели ще ви окуражи, що се отнася до бъдещите ви планове. И организирайки действията си не пренебрегвайте присъствието на близките, които винаги могат да ви върнат с крачка назад.

Водолей

Отдайте се изцяло и неоспоримо на желанията и проблемите на близките си. Намалете активността по отношение на професионалните ви задачи. Преценете времето си така, че да възстановите енергийното си ниво.

Риби

Ще получите много висока оценка за предишна работа. При това ще бъде чута от различни позиции и ще е обществено достояние. Бъдете себе си. Точно това ще ориентира вниманието към вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари