IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 март

20 март 2016 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не стартирайте нищо ново и избягвайте контактите. Останете в позната среда и най-вече с познати хора. Емоционалното ви състояние е нестабилно.

Телец

Неутрален ден, спокоен. Едва ли ще се случи нещо, което да запомните. Но пък е добра възможност да възстановите силите си и да довършите някои дребни изостанали задачи.

Близнаци

Ще се наложи да мислите за различни неща в различни направления едновременно. Най-важни са личните и професионални отношения. Не е изключено да получите интересна оферта в неформална обстановка. Не бързайте с решението.

Рак

Следвайте интуицията си и реагирайте прагматично. Тази комбинация е залог за успех. Ако контролирате емоциите, бихте могли да постигнете много.

Лъв

Прекалено много идеи ви вълнуват едновременно и буквално изпадате в цайтнот. Нито можете да се ориентирате в огромното количество информация, която се налага да прегледате, нито в евентуалния краен резултат.

Дева

Хората, с които ще общувате днес ще имат коренно различни от вашите възгледи. Ще е много трудно да намерите общ език или да стигнете до компромисен вариант. Реагирайте гъвкаво, за да не си създадете врагове.

Везни

Назрява конфликт между вас и любимия човек. Подхождайте към фактите принципно. Не бъдете нито прекалено взискателни, нито прекалено отстъпчиви. И в двата случая ще си навредите.

Скорпион

Дори лесно изглеждащите неща ще се случват трудно. Не е нужно да настоявате за реализацията на идеите си. По-добрата тактика е да изчакате.

Стрелец

Не е изключено да усетите неразбиране или изолация. Приемете го като необходимост да се уедините за кратко и да обмислите фактите самостоятелно. Излишно е да споделяте с близките, трябва да изградите концепциите си самостоятелно.

Козирог

Проблемите днес ще са свързани основно с най-близките ви хора. Със семейството – родителите, братя или сестри. Вероятността някой да се нуждае от медицинска помощ е огромна. Не се натоварвайте с всички задачи, а само с най-неотложните.

Водолей

Приятен ден. Нищо странно или непознато, но настроението ще е трайно оптимистично, благодарение на приятелите. Не става дума за специални оферти или материални печалби, а за дълбоко лични емоции, които ще ви заредят със спокойствие и самоувереност.

Риби

Намалете темпото, въздържайте се от прекалена инициатива. Преценката ви за случващото се е прекалено субективна и идеализирана. Оставете важните решения и отговорности, защото ще е трудно да се справите с последствията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари