IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 март

21 март 2016 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ако желаете да се свържете с нея за личен хороскоп, можете да го направите тук

Овен

В състояние сте да формулирате целите си съвсем конкретно, но в момента не разполагате с ресурси за реализацията им. Ориентирайте усилията си към ежедневните задачи, избягвайте хаотичните действия.

Телец

Съществуват предпоставки за травма. Бъдете предпазливи, спазвайте правилата за безопасност при работа, ако се налага да отстраните някаква битова авария или да ремонтирате електроуред.

Близнаци

Намалете контактите. Не са изключени конфликти с колегите или някой от по-младите членове на семейството. В момента не е подходящо да се занимавате с уреждане на финансови въпроси.

Рак

Ще довършите поне един въпрос от финансов или материален характер. Контактите ви с партньорите ще са много пълноценни. Не влизайте в спорове с членовете на семейството.

Лъв

Може да се занимаете с много сложен професионален въпрос или да отделите време за уреждане на личните отношения. Изберете си насока на действие, ако се захванете с няколко занимания, няма да довършите нищо.

Дева

Прекалено много хора ще ви търсят и е възможно да ви поставят странни условия или изисквания към работата ви. Запазете спокойствие, въздържайте се от резки изказвания. Ситуацията ще се нормализира до ранния след обед.

Везни

Някой от роднините ще ви потърси за помощ. Преценете първо собствените си заетости и едва тогава давайте обещания. Вечерта може би ще сте в компания на приятели.

Скорпион

Безпокои ви въпрос, свързан със стара връзка, на който нямате отговор. Ще си избистрите ситуацията след разговор с приятел, когото не сте виждали от доста време. На работното място проблеми не се очакват.

Стрелец

Не е желателно да се захващате с нови проекти. Подредете задачите си по важност и не се опитвайте да се занимавате с няколко неща едновременно. Постарайте се да действате с равномерно темпо.

Козирог

Както енергийният, така и творческият ви потенциал са нестабилни с тенденция към леко занижение. Задачите ви няма да са малко, но част от тях търпят отлагане. Ще ви е по-лесно, ако се занимаете първо с физическите, а след това с интелектуалните.

Водолей

Не е изключено да се наложи да предприемете непредвидено пътуване. Подгответе документите и багажа си старателно. Ако имате проблеми, то те ще са свързани с нещо, което сте забравили.

Риби

Приятел или колега ще ви потърси за помощ. Не отказвайте, независимо че и вашата работа няма да е малко. По време на съвместните занимания ще научите интересна информация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари