IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

21 март 2016 10 40

Какво ви очаква за периода 21-27 март

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 21-27 март, изготвен от астролога Петя Георгиева

Овен

Ще се наложи да преодолеете поредица затруднения. Едва ли ще напреднете с проектите си. Също така не разчитайте на допълнителни финансови постъпления, освен регулярните. Трудно ще се справите и с усвояване на нова информация, така че не се амбицирайте прекалено много.

Телец

Енергийното ви ниво е стабилно. Рутинните задължения няма да ви затруднят и ще се справяте с тях без да се замисляте особено. Част от отложените задачи ще излязат на дневен ред по съвсем естествен път и ще намерят удивително добро решение. Отделяйте време за спортни и интелектуални занимания.

Близнаци

Проблемите ви, доколкото ги има, ще са свързани с комуникацията. Вие принципно общувате лесно и се изразявате ясно, но в този период преценките ви за действителността са доста субективни. Не е желателно да се захващате за перспективни проекти, изискващи допълнителни инвестиции.

Рак

Един от неутралните периоди. Творческият ви потенциал е силен, използвайте го дори за справяне с ежедневните задачи. Отделете време за близките си – родители, деца. В състояние сте да им помогнете за решаване на част от проблемите им. Но го направете с идеи, а не с директно изпълнение на задачите.

Лъв

Спомняте ли си текста на онази песен, в която се казваше, че ако не ви върви в бизнеса, ще ви върви в любовта? През тази седмица ще се случи нещо такова. Трябва да се занимавате или с работата, или с личните отношения, но не и двете заедно. Помислете кое ви е по-важно и ориентирайте усилията си в тази посока.

Дева

Предстоят ви няколко интересни събития, срещи или публични изяви. Ще стабилизирате позициите си в професионален план. Що се отнася до личните преживявания, то в тази насока не са изключени недоразумения. Някой от приятелите може да ви разочарова с необмислено изказване или постъпка.

Везни

Занимания, които в момента са в „задънена улица“ ще намерят своето решение. Едва ли ще се справите самостоятелно с каквото и да било, ще ви е нужна помощ. Хубавото е, че ще получите точната подкрепа в точния момент. За вас ще остане само да измислите подходящ начин да се отблагодарите и реванширате.

Скорпион

Следвайте плановете си без излишен шум и без прояви на паника. Анализирайте случващото се, изслушвайте събеседниците. Ще научите интересна информация, от която ще ви станат ясни причините за някои предишни неуспехи и затруднения. При всички случаи не се връщайте назад. В момента не е подходящо да търсите реванш, колкото и да ви се иска.

Стрелец

Следвайте общите тенденции. Нищо важно няма да се случи и с нищо сложно няма да ви се наложи да се справяте. Приемете периода като момент за кратък отдих и възстановяване на силите. Ежедневните занимания ще са такива, каквито ги познавате и едва ли ще ви затруднят особено.

Козирог

Както енергийният, така и творческият ви потенциал са нестабилни с тенденция към леко занижение. Задачите ви няма да са малко, но част от тях търпят отлагане. Ще ви е по-лесно, ако се занимаете първо с физическите, а след това с интелектуалните.

Водолей

Доста плодотворен период. Следвайте въображението си и влагайте творчество дори в обикновените неща. Ще напреднете при решаване на професионалните въпроси и ще ви остане време за довършване на някои битови задачи. Постарайте се да не правите непланирани разходи, както и да не отделяте прекалено много време за уреждане на чужди проблеми.

Риби

Ще се справите с някакъв важен проблем, който от известно време ви безпокои, благодарение на намесата на по-възрастна жена. Няма да се получи изведнъж, но ще е по-лесно, отколкото сте предполагали. Намалете контактите, съществува предпоставка за измама. Ако усетите здравословно неразположение не отлагайте, потърсете консултация със специалист незабавно. Имунната ви система е слаба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари