IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

28 март 2016 12 55

Какво ви очаква за периода 28 март - 3 април

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 21-27 март, изготвен от астролога Петя Георгиева

Овен

Събитията ще са динамични, свързани с промени. А най-важното по отношение на промените е, че те най-после ще добият яснота и правилни очертания, от които да можете да се възползвате. Подхождайте към трудностите с въображение, ще се справите.

Телец

Едва ли ще се оплачете, че времето ви тече бавно и че ви е скучно. Събитията през тази седмица ще са достатъчно, за да забравите някаква важна дата или за да отмените среща, която сте уговорили предишната седмица. Каквото и да се случва, постарайте се да си осигурите достатъчно сън. Направите ли го, ще се справите с всички предизвикателства.

Близнаци

Трудностите ще са свързани предимно с отношенията в семейството. Може да почувствате разочарование от братята, сестрите или други много близки роднини. Причина за конфликта ще са материални въпроси, имоти, разпределение на приходи или разделяне на общ бизнес. Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Оставете другите участници да си разчистят сметките, вие се възползвайте от резултата.

Рак

Може да ви изглежда странно, но през тази седмица ще сте в центъра на събитията, независимо дали ви се иска или не. Популярността е хубаво нещо, обаче има и негативи – грешките ви ще са точно толкова видими, колкото и постиженията. Когато се чувствате силни обикновено ставате и леко натрапчиви. Въздържайте се от иронични забележки и неоснователни претенции.

Лъв

Енергийното ви ниво е стабилно, а творческият потенциал – във възход. През тази седмица ще имате възможност да го изразходвате целенасочено и резултатно. С каквото и да се захванете на първо място трябва да е анализът на ресурсите, след това правилната преценка на хората, от които ще търсите съдействие и накрая няма защо да се съмнявате в резултатите – ще ги получите.

Дева

На преден план ще излязат въпроси, свързани с партньорските ви отношения. На всички нива и във всички направления. Трябва правилно да прецените от кого какво можете да очаквате, както и към кого как да реагирате. Можете да постигнете всичко, да напреднете с проектите си, стига да сте достатъчно обективни, критични и... предпазливи.

Везни

Ще се наложи да прибегнете до услугите на човек, който е направил много за вас преди време. Не се колебайте, пак ще ви помогне. Стига да формулирате исканията си ясно. И не се опитвайте покрай себе си да помагате и на всички приятели, и на целия си род. Исканията ви ще бъдат преценени като неуместни и ще се натъкнете на отказ.

Скорпион

Организирайте времето си така, че заедно с новите задачи да придвижите и част от старите, изостанали. Ще е много полезно, защото старите ще ви донесат повече приходи от новите. Не споделяйте тревогите с любимия човек, за да не се натъкнете на неразбиране и отегчение.

Стрелец

Вие сте наясно с програмата си, но ще се налага периодически да я променяте. В момент, в който сте решили да се захванете с партньорските отношения ще ви занимават със здравето на близките. Ако пък решите, че трябва да се погрижите за домашния любимец ще ви занимават с финансови проблеми на приятел. Реагирайте дружелюбно, но следвайки първо своите планове и едва след това чуждите.

Козирог

Намалете контактите. Действайте самостоятелно, обаче не пренебрегвайте препоръките в професионален план. Част от информацията ви убягва. Изграждайте си тактика, едва когато сте уточнили всички подробности и то най-вече във финансов план. Оставете близките да се справят с проблемите си колкото могат. Помощта ви няма да бъде високо оценена.

Водолей

Не е важно какво точно ще се случва, важното е, че ще има отражение в далечна перспектива. При това двустранно – както във финансов, така и в личен план. Така че постарайте се да действате комбинативно. Което, всъщност, вие много добре го умеете. Освен това съчетайте полезното с приятното. С част от приходите организирайте някаква изненада за себе си и близките. Ефектът ще е зареждащ.

Риби

Отношенията на работното място може да са леко напрегнати, което няма как да не се отрази и на контактите у дома. Споделете с близките безпокойствата си и изслушайте мнението им, вместо да се дразните и да провокирате спорове. Мислете за финансовите резултати преди да се изпокарате с всички.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари