IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарът на пластичната хирургия или как да станеш Барби

11 април 2016 12 20

Жени пренебрегват здравето си в името на идолите си

Снимка: Instagram@nannette_hammond

Снимка: Instagram@nannette_hammond

За да се решат на такава сериозна процедура като пластичната операция, мнозинството от пациентите се надяват, че след хирургическата намеса ще станат по-красиви и ще придобият по-добра своя версия. Но така ли е в действителност или голяма част от тези, които се подлагат на тези операции, не лъжат самите себе си.

Много често някои от тези хора просто искат да приличат на своите идоли и прибягват до тези екстравагантни решения, пръскайки хиляди долари, за да сбъднат мечтата си.

Сред тях е и многодетната майка Нанет Хеймънд от Охайо, която се разделила със завидните 500 хиляди долара за различни операции, за да заприлича на живата кукла Барби.

Съпругът ѝ финансирал четири от нейните операции – по увеличаването на гърдите и изменението на формата на устните, както и зъбите. Тя също така си направила козметични процедури по кожата. За да придобие напълно вида на добре познатата кукла, Нанет боядисала косата си в светло и всекидневно посещава солариум.

Интересно е, че тази дама е майка на пет деца. Тя доста често публикува свои снимки в Instagram, където вече има около 50 хиляди последователи.

Съвсем скоро ви показахме и Каролин Андерсън, която след 16 операции и похарчени 28 хиляди долара се опита да заприлича на актрисата и модел Памела Андерсън.

 

За всички тези мъчителни години, англичанката претърпяла девет операции на гърдите, увеличила си е устните, избелила зъбите. 31-годишният модел и специалист по организации на обществени мероприятия, на всеки шест месеца си инжектира ботокс на горната част на лицето.

Постоянно ходи на солариум, въпреки предупрежденията на лекарите, че това е опасно. И въпреки че си е натрупала куп здравословни проблеми, тя продължава да експериментира с тялото си. Дори повече, Каролин планира да си направи още няколко пластични операции.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари