IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

11 април 2016 10 35

Какво ви очаква за периода 11-17 април

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 11-17 март, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще е доста сложно да защитите позициите си. Обстоятелствата няма да са във ваша полза. Търсете компромисни решения и общи интереси. Въздържайте се от проява на емоции. Част от срещите и разговорите определено ще са ви неприятни.

Телец

Доста напрегнат период. Спазвайте правилата, не се опитвайте да заобикаляте първоначалните условия, които са ви зададени. Дори да се справяте добре, ще се намери кой да ви критикува, така че подхождайте към уреждане на спорните въпроси аргументирано.

Близнаци

Желанието ви всичко да се случва бързо и на всяка цена според вашите очаквания може да създаде конфликтни ситуации между вас и колегите или партньорите. Не пренебрегвайте чуждото мнение. Постарайте се да извлечете някаква полза, че и поука. Ще си спестите куп грешки и неприятности.

Рак

Проблемите през тази седмица ще са свързани предимно с членовете на семейството, любимия човек или най-близките роднини. Проявите ви на себичност и егоцентризъм определено ще бъдат посрещнати враждебно. Очаквате всички да се съобразяват с настроението ви, но това не само, че не е възможно. Направо ще е вредно за самите вас. Постарайте се да запазите чувството си за мярка, ако искате да запазите и добрите отношения.

Лъв

Седмицата ще е динамична, но и интересна. Предстоят ви срещи, свързани с пътувания или обучение. Използвайте момента, ще създадете интересни контакти. В момента може да ви изглеждат временни и безперспективни, но много скоро ще установите колко са полезни.

Дева

Професионалният живот няма да ви създава никакви проблеми, за разлика от любовния. В сферата на личните отношения са възможни конфликти и разногласия. Реагирайте гъвкаво. Прекалената ви праволинейност може да предизвика сериозни спорове, дори предпоставки за раздяла. Не прибързвайте с решенията, за да не съжалявате.

Везни

За да направите каквото и да било, имате нужда от подкрепа. Ако разчитате на подкрепа, не се опитвайте да налагате условия. Напрежението и несигурността в резултатите и методите на работа ви изнервя и не сте в състояние да контролирате емоциите си. Не се учудвайте, ако вместо комплименти получите критики.

Скорпион

Личните ви планове и задачи ще отстъпят място на чуждите такива. Почти през целия период ще се налага да съдействате, да помагате, да се занимавате с проблеми на близък приятел или на много близък роднина. Най-вероятно ще изостанете с част от собствените си задачи, но пък за сметка на това ще получите висока оценка за помощта си.

Стрелец

Финансовото ви положение ще е нестабилно. Сега може да очаквате „ефекта на снежната топка“. Една неприятност ще поражда втора, трета и т. н. Крайният резултат зависи изцяло от вас. Просто запазете спокойствие, мислете логично и не се поддавайте на провокации.

Козирог

Между близките ви назрява конфликт. Бъдете предпазливи. Проблемът не ви засяга лично, но всяка една от враждуващите страни ще се опита да ви привлече на своя страна. Занимавайте се с личните и професионалните си задачи и се дистанцирайте, макар и за кратко.

Водолей

Намалете контактите. И най-вече въздържайте се от създаване на нови връзки. Енергийното ви ниво е ниско и всеки разговор, лично или по телефона, ще ви изтощава. Имате нужда от време сами със себе си, в което да обмислите постигнатото и желаното. Едва след това ще се почувствате спокойни.

Риби

Вероятно не усещате, но сте напрегнати. Трудно издържате на каквито и да било стресови ситуации, дори с нисък ефект на въздействие. Ориентирайте се към близките и приятелите, които не ви натоварват. Лесно ще стабилизирате енергетиката си, трябва ви само подкрепа от близките и една допълнителна доза самоувереност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари