IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 април

15 април 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Дори дребни проблеми ще ви затрудняват. Склонни сте да взимате решения спонтанно и под влияние на емоциите. Последствията най-вероятно няма да ви харесат.

Телец

Основните проблеми ще са свързани с парите и ще се въртят около тях. Паричните потоци ще са доста интензивни, но специално за вас не е желателно да взимате заеми, а е препоръчително да изискате разплащане от страна на длъжниците си.

Близнаци

Ще се наложи да комбинирате и разпределяте времето си гъвкаво. На преден план ще са професионалните задължения, но между тях ще се справите и с някои лични, дори и да са свързани с кратко пътуване.

Рак

Събитията ще са доста и ще са странни и най-вероятно ще ви е трудно да прецените реакциите си. Едва ли ще си помогнете, но ще е постижение, ако не си навредите.

Лъв

Колкото и да е странно, вашите преценки за събитията са изключително субективни. За сметка на това обаче преценките на приятелите ви са съвсем точни и аргументирани. Хубавото е, че точно близките ще ви предпазят от грешки.

Дева

Намалете инициативите. Излишната активност ще ви навреди. Запазете спокойствие, наблюдавайте, мислете логично. Днес не е желателно да започвате нещо ново.

Везни

Каквото и да сте замислили, действайте бавно. Наблюдавайте, преценявайте ситуацията и не рискувайте. Ако ви е нужна помощ ще я получите със сигурност.

Скорпион

Желателно е да обмислите конфликтните ситуации. Днес може да избегнете или да неутрализирате част от тях, но не го правете за сметка на приходите си.

Стрелец

Не споделяйте намеренията си и не се опитвайте да услужите на някого, който не ви е молил за това. Добротата и съчувствието ви днес ще са вредни за самите вас.

Козирог

С каквото и да се захванете ще ви се получи, стига да следвате правилата. Спънките ще са свързани с хора. Онези, на които до момента сте имали доверие може да ви разочароват.

Водолей

Противоречив ден. Ще ви е приятно да общувате с някого, но пък този „някой“ трябва да отговаря на критериите ви за добра компания. Не се насочвайте към случайни личности, водени от желание да имате публика.

Риби

Настроението ви е нестабилно. Ще е трудно да прецените кое е по-важно – личните или публичните изяви. Няма смисъл да преекспонирате събитията. Просто наблюдавайте.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари